HOROSCOP: Fă-l să te caute în funcție de zodie

Berbec

Dacă bărbatul pe care îl dorești este în zodia Berbec, trebuie să știi că secretul seducției este foarte simplu: sa fii supusa lui! Prin urmare, dacă îl vei întreba ce vrea să îi faci în dormitor și îi vei lăsa impresia că el deține tot controlul, se va îndrăgosti nebunește de tine. Nu va ezita să te caute, tot mai des, până când veți forma un cuplu de durată, așa cum îți dorești.

Taur

Bărbatul din zodia Taur va căuta mereu o femeie care îl apreciază cu adevărat, pe toate planurile, nu doar sexual. Dacă va vedea că ții la el, că îi ești alături și că te simți foarte atrasă de el, va dori să-i fii mereu alături. Îi place să te vadă vulnerabilă și implicată.

Gemeni

Bărbatul din Gemeni adoră să experimenteze orice, inclusiv tot ce ține de sex. Prin urmare, dacă vrei să te caute, trebuie să te obișnuiești cu micile lui „ciudățeni”, cum ar fi jucăriile erotice, pozițiile sexuale inedite și limbajul deocheat. Dacă va vedea că îi apreciezi creativitatea în dormitor și că ești de acord să încerci tot ce-și dorește, nu va ezita să te caute cât mai des.

Rac

Bărbatul Rac este cel mai tandru din zodiac. Pentru el este esențial preludiul. Îi place să fie atins și mângâiat și să facă același lucru și cu partenera, așa că trebuie să ai multă răbdare.

Leu

Leul este foarte pasional și orgolios, așa că adoră să fie lăudat cât mai mult în pat. Spune-i cât de bun este, cât de bine te simți cu el și rostește-i numele cât mai des atunci când faceți sex. Apreciază și limbajul cât mai deocheat! Dacă vei face asta, te va considera irezistibilă și te va căuta cu siguranță.

Fecioară

De obicei, Fecioarele sunt persoane complicate, dificile. De aceea, dacă vrei ca el să fie cu adevărat mulțumit, soluția e simplă: întreabă-l ce-și dorește si fă-i pe plac! Nu-ți fie teamă să fii directă, el te va aprecia și te va căuta.

Balanță

Bărbatul Balanță nu caută numai orgasmul; el este interesat de o legătură cu tine la nivel senzual. Trebuie să fii foarte atentă cu el în dormitor, să nu neglijezi nicio parte a trupului său. Dacă vei reuși asta, atunci nu va putea să te uite și te va căuta mereu, scrie realitatea.net

Scorpion

Scorpionul este cel mai pasional semn din zodiac. Este bine să-l lași să dețină controlul, să ai încredere în el, să-i spui cele mai nebunești fantezii pe care le ai și să-l asiguri că și el poate experimenta orice cu tine. N-o să te poată uita niciodată!

Săgetător

Bărbatul Săgetător adoră provocările, vrea să încerce mereu ceva nou în materie de sex. De aceea, folosește-ți imaginația și condimentează relația cu puțin „pericol”, cum ar fi sexul într-un loc public. Cu siguranță te va căuta!

Capricorn

De obicei extrem de sobru și rațional, bărbatul Capricon este complet diferit în dormitor. Scoate la lumină partea sa mai ciudată, de aceea este esențial să-l ajuți să se relaxeze, să se simtă bine cu tine, să vă distrați împreună. Dacă vei reuși să faci asta, nu se va mai despărți de tine și te va căuta mereu.

Vărsător

Dacă te-ai îndrăgostit de un Vărsător, ești cu adevărat norocoasă! Când vine vorba de sex, bărbatul din această zodie vreau un singur lucru: să-și satisfacă partenera! Prin urmare, dă frâu liber fanteziilor tale și nu te preocupa de plăcerea lui, pentru că dorința sa cea mai puternică este ca tu să te simți bine.

Pești

Bărbatul din Pești vrea să transforme sexul în artă. Este preocupat de sexul tantric, de experimente, de comuniunea spirituală cu partenera, de o legătură emoțională puternică. De aceea, implicarea afectivă este intensă și te poate speria. Totuși, dacă vei descoperi că ți se potrivește acest tip de relație, atunci el te va căuta mereu și nu va putea sta fără tine.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu