HOROSCOP: Ei sunt eroii zodiacului, iau greul de pe umerii celor dragi și poartă ei povara

Iau greul de pe umerii celor dragi și poartă ei povara, fără să scoată un sunet. Sunt oamenii de sacrificiu, cei care sunt mereu gata să facă totul pentru aproapele lor. Sunt acele persoane dispuse să accepte răul, pentru binele celorlalți. Vorbim despre oamenii de nădejde, cei care fac totul și nu cer nimic în schimb.

Iată în ce zodii sunt născuți eroii zilelor noastre:

Vărsător

Să ai un prieten Vărsător e cam că și cum ai câștiga la Loto. Va suferi el în locul tău, pentru că își dorește că ție să îți fie numai bine. E o persoană caldă, capabilă de sacrificii supreme. Are o intuiție extraordinară, care îl ajută să afle tot ceea ce te macină fără măcar să fi rostit un cuvânt.

Rac

Te poți consideră fericit dacă ai prin preajmă ta un Rac. E unul dintre oamenii de care ai nevoie și care e oricând acolo unde ai nevoie de el. Te protejează, te iubește, te înțelege. E sensibil și face totul pentru ține și bine ar fi să îi arăți recunoștință pentru că, altfel, va suferi cumplit.

Fecioară

Fecioară pune mare preț pe corectitudine și i se pare normal să fie ea cea care da startul. Ajută fără să ceară nimic în schimb. E capabilă să își asume vini care nu îi aparțin și, în ciudă opiniilor sale critice și a vehemenței cu care se exprimă de cele mai multe ori, nativul Fecioară îi ajută oricând pe cei aflați în suferința, scrie realitatea.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu