HOROSCOP dragoste 2020. ZODII care întâlnesc marea IUBIRE și care vor vărsa LACRIMI amare

În acest an dragostea va bate la ușă. Mai multe zodii vor întâlni marea iubire, dar altele vor avea parte de zile negre și pline de durere sufletească.

PUBLIKA.MD a realizat împreună cu astrologul Lucia Palii, horoscopul pentru zodiile cele mai norocoase în dragoste.

Iată care sunt zodiile care vor întâlni marea dragoste și care vor divorța în 2020: 

Vărsător

În acest an vărsătorii vor avea parte de dragoste secretă și neafișată. Aceștia vor tăinui de ochii lumii cine le este alesul inimii și va trăi zile pline de pasiune. 

Balanță

Pentru Balanță dragostea este programată în propria casă, în familie sau în cuplu în care este deja stabilit de mai mulți ani. În acest an ai putea fi condusă la altar.

Gemeni

Pentru gemeni este o îndrăgostire secretă, spontană și rapidă. Dacă sunteţi căsătorit, veți simți noi profunzimi și bucurii ale iubirii părintești. În acest an veți radia un magnetism romantic neobișnuit și puternic. 

Rac

Pe tine te așteaptă un an destul de complicat. Trebuie să fii cu ochii în patru pentru că inima ta ar putea fi rănită. În 2020 cel mai probabil vei divorța.

Capricorn

Viaţa pe tot parcursul anului te îndepărtează uşor spre relaţii profunde și de durată. Totodată, ai putea avea parte și de eșec în dragoste sau cel puțin este riscul de a divorța.

Astăzi și mâine, PUBLIKA.MD va posta o serie de știri realizate împreună cu astrologul Lucia Palii. Nu ratați să aflați prognozele pentru fiecare zodie în anul 2020 și cât de favorabil va fi acest an pentru Republica Moldova. 

loading...

Lasă un comentariu