HOROSCOP: Din ce zodie e bărbatul care se va îndrăgosti pe loc de tine

Şarmul tău îi poate da gata pe bărbaţi încă de la prima întâlnire, însă sunt şi persoane care se lasă mai greu seduse. Eva.ro îţi sugerează pe cine să cucereşti mai repede în funcţie de zodie!

Taur

Ai un stil care nu e pe gustul tuturor, dar unii bărbaţi sunt topiţi după el. În această categorie intră Fecioarele şi Balanţele. Le e suficient să se uite la tine, pentru că aspectul fizic le este de ajuns.

Gemeni

Te faci remarcată prin idei strălucite şi iniţiative atipice, iar acest lucru prinde la unii bărbaţi. Unele zodii precum Balanţele sau Leii se vor îndrăgosti imediat de tine, fără să faci nimic în această privinţă.

Rac

Eşti ca un magnet pentru bărbaţii din jurul tău, însă nu pentru toţi. Scorpionii sunt cel mai uşor de cucerit de către tine, prin simplul fapt că îi abordezi. Şi cu nativul din Săgetător ai toate şansele de reuşită.

Leu

Eşti o cuceritoare şi nu trebuie să întrebi ce zodie e unul sau altul pentru a putea merge la sigur. Ai o paletă largă de opţiuni, printre care Săgetătorii, Berbecul, Balanţa, dar şi Fecioarele.

Fecioară

Dacă atragi un bărbat la prima vedere, nu înseamnă că veţi şi rezista împreună. Dar măcar începutul va fi unul mai uşor. Îi vei cuceri fără să faci absolut nimic pe nativii din Scorpion, Taur sau Rac.

Balanţă

Eşti foarte sociabilă, dar şi cuminte în acelaşi timp. Aceste două calităţi îi vor atrage pe cei care îşi doresc acest lucru de la partenera lor de viaţă. Vor fi fermecaţi de felul tău de a fi nativii din Gemeni şi Leu.

Scorpion

Peştii şi Fecioarele vor fi definitiv cucerite de curajul pe care îl arăţi. Chiar de la o primă întâlnire, aceştia îşi vor da seama de felul tău de a fi, iar nebunia cu care vrei să îţi trăieşti viaţa îi atrage din prima clipă.

Săgetător

Eşti capabilă să cucereşti nu doar de la prima întâlnire, ci la fiecare întâlnire, pe bărbaţii din Leu, Fecioară şi Săgetător. Fă un test! Asigură-te ca bărbatul pe care urmează să îl vezi să fie născut sub unul dintre aceste semne şi vezi dacă te adoră sau nu.

Capricorn

Pentru tine este foarte important ca cel de lângă tine să te completeze, iar acest lucru poate deveni posibil dacă îi alegi pe nativii din Taur, Leu sau Fecioară. Aceştia sunt foarte uşor de cucerit, dar şi foarte uşor de păstrat lângă tine.

Vărsător

Eşti veselă în mare parte a timpului şi îi binedispui pe cei din jurul tău. Această calitate îi va atrage ca un magnet pe nativii din Berbec sau Gemeni, şi asta din cauză că au nevoie de o doză de optimism în viaţa lor.

Peşti

Ai încredere în tine şi te adaptezi uşor oricărei situaţii, iar acest lucru atrage bărbaţii din jurul tău ca un magnet. Cei pe care poţi pune mâna cel mai uşor vor fi Racul, Scorpionul, dar şi Fecioarele cu puţină insistenţă.

Berbec

Eşti foarte şarmantă, doar că unii bărbaţi îţi pică mai repede în plasă decât alţii. Pe nativul din Leu sau pe cel din Săgetător îl poţi cuceri printr-o simplă privire. Nici Berbecul nu e greu de fermecat, aşa că dacă îţi cauţi un partener urgent, contactează acest nativ.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu