HOROSCOP: Destinul tău în funcţie de luna în care te-ai născut

Luna în care ne naştem ne influenţează caracterul, abilităţile de a relaţiona cu ceilalţi, înălţimea aspiraţiilor, gradul de mulţumire de sine şi, deci, destinul, acesta fiind strâns legat de relaţia individului cu lumea întreagă, scrie Kudika.ro.

Dacă eşti născut în... Ianuarie

Calităţi: ambiţie, fidelitate, inteligenţă.

Defecte: gelozie, încăpăţânare, introversiune, spirit critic.

În această viaţă, rolul tău este, fără doar şi poate, unul de lider. Chiar dacă, oficial, nu deţii un post care să îţi ofere acest statut, îţi este destul de uşor să îi faci pe cei din jur să îţi dea dreptate şi să te urmeze. Tocmai din acest motiv, vei avea o viaţă profesională în ascendenţă.

Pe de altă parte, ar trebui să o laşi mai moale în sectorul privat: într-o relaţie, cei doi indivizi au drepturi şi obligaţii egale.

Dacă eşti născut în... Februarie

Calităţi: sociabilitate, sensibilitate, îndrăzneală.

Defecte: subestimare, furie, comoditate.

Persoanele născute în februarie sunt dintre cei mai buni mediatori sau oratori. Le place să fie în centrul atenţiei şi să fie ascultaţi, şi le este uşor să se facă plăcuţi de ceilalţi.

Pe plan sentimental, sunt firi dificile, căci, deşi la exterior sunt mai mereu zâmbăreţi şi puşi pe năzbâtii, spiritual nu sunt la fel de uşor de înţeles. Au emoţii complexe şi îşi schimbă dispoziţia foarte repede. De aceea, le este greu să aibă relaţii de lungă durată (relaţii amoroase sau de prietenie).

Dacă eşti născut în... Martie

Calităţi: afecţiune, onestitate, generozitate.

Defecte: spirit răzbunător, timiditate, impulsivitate.

Persoanelor născute în luna martie le place să aibă întotdeauna ceva de făcut, să fie înconjurate de oameni (chiar dacă nu sunt în centrul atenţiei) şi să îşi ducă distracţiile la extreme. De asemenea, se răzgândesc destul de repede, motiv pentru care este relativ dificil să ţii pasul cu ele.

Din punct de vedere emoţional, nu sunt persoane dintre cele mai statornice, însă, dacă găsesc perechea perfectă, provocatoare, energică, atunci sunt capabile de câteva compromisuri.

Dacă eşti născut în... Aprilie

Calităţi: generozitate, dinamism, spirit aventurier.

Defecte: egoism, emotivitate, nestăpânire.

Cu tinereţi zbuciumate şi pline de experienţe cât mai diverse, persoanele născute în aprilie se pregătesc pentru o viaţă calmă de om mare: trebuie să cunoască totul pentru a şti ce îşi doresc, însă, odată hotărârea luată, nu se vor răzgândi prea uşor.

Nu sunt recunoscute ca fiind persoane fidele, însă, după un timp, vor renunţa la flirturi şi aventuri dacă sunt lângă persoana potrivită şi au motivaţia necesară.

Dacă eşti născut în... Mai

Calităţi: putere de caracter, responsabilitate, energie.

Defecte: încăpăţânare, egocentrism, nervozitate.

Dacă eşti născut în mai, destinul tău este unul cât se poate de cursiv: traseul profesional este dintre cele mai logice, iar cel sentimental va fi lasat, iniţial, pe planul doi.

Relaţiile tale vor fi, însă, întotdeauna, cu două tăişuri, majoritatea fiind bazate pe aparenţe. Îţi este greu să te apropii emoţional de oricare persoană străină, iar pentru a-ţi alege sufletul pereche vei avea nevoie de un intermediar.

Dacă eşti născut în... Iunie

Calităţi: vizionarism, comunicativitate, creativitate, simţ al umorului.

Defecte: tendinţa de a întârzia, narcisism, ezitare.

Persoanele născute în luna iunie sunt, în esenţă, persoane introspective, despre care ceilalţi vor avea întotdeauna impresia că ştiu totul, dar vor fi de fiecare dată surprinşi. Din acest motiv, nativilor acestei luni le va fi uşor să obţină ceea ce îşi doresc, însă rezultatele nu vor fi permanente.

Se îndrăgostesc greu şi nu o vor spune primii niciodată, în timp ce în orice relaţie de prietenie sunt persoane destul de posesive şi geloase.

Dacă eşti născut în... Iulie

Calităţi: toleranţă, tact, responsabilitate, loialitate.

Defecte: timiditate, mister, monotonie.

Dacă eşti născut în iulie, îţi construieşti încă de timpuriu principiile de viaţă, aspirând întotdeauna la mai mult. Nemulţumit în secret de relativele prezentului, eşti predispus la o cădere nervoasă la un moment dat.

Nu îţi poţi exprima emoţiile decât atunci când sentimentele sunt foarte puternice, iar atunci se întâmplă adesea să nu găseşti forma optimă de redare, aşa încât ai un număr limitat de persoane care îţi sunt aproape - însă acelea sunt de calitate.

Dacă eşti născut în... August

Calităţi: sex-appeal, romantism, sociabilitate, creativitate.

Defecte: gelozie, egoism, slăbiciune, aroganţă.

Persoanele născute în august sunt sigure pe sine şi orgolioase, motiv pentru care îşi vor fixa ţeluri înalte, însă fără competiţie, nu îşi vor da prea mult interesul să le şi atingă.

Destul de puternice din punct de vedere emoţional, aceste persoane sunt foarte afectuoase, dar nu vor arăta niciodată când sunt rănite. Pentru persoana iubită vor face tot ce le stă în putinţă, indiferent de normele sociale sau de alte reguli, însă îşi oferă greu încrederea, motiv pentru care este posibil să îşi găseasca greu perechea.

Dacă eşti născut în... Septembrie

Calităţi: sensibilitate, memorie, empatie, calm.

Defecte: spirit critic, tendinţa de dominare.

Cei născuţi în septembrie sunt oameni optimişti, însă întotdeauna nemulţumiţi. Nemulţumirea nu vine, însă, din imposibilitatea de a obţine ce îşi doresc, ci mai degrabă, din faptul că întotdeauna îşi doresc mai mult.

Ştiu mereu ce vor şi luptă pentru dorinţele lor, de aceea întreaga lor viaţă este o bătălie, o înşiruire de provocări, iar existenţa le este dominată de ideea de a cuceri lumea.

Dacă eşti născut în... Octombrie

Calităţi: romantism, empatie, independenţă, prietenie.

Defecte: dificultatea de a alege, gelozie, emotivitate.

Dacă eşti născut în octombrie, firea ta romantică şi uşor pesimistă este cea care te va trage în jos. Ai toate armele pentru a răzbi în lume, însă lipsa încrederii în tine îţi coboară standardele. Dacă toate calităţile tale se împletesc cu o forţă de decizie dobândită pe cale ereditară, nimic nu îţi va sta în cale.

Pe plan sentimental, vei avea multe dezamăgiri, însă majoritatea sunt din vina ta: tinzi, adesea, să vezi oamenii mai buni decât sunt ei în realitate.

Dacă eşti născut în... Noiembrie

Calităţi: dinamism, inventivitate, determinare, idealism.

Defecte: nesiguranţă emoţională, fire acidă, încăpăţânare.

Persoanele născute în noiembrie sunt oameni norocoşi prin excelenţă. Îşi fac uşor prieteni, le este uşor să se adapteze oricăror situaţii sociale şi să se facă plăcuţi. Odată ce îşi propun ceva, indiferent că vizează planul profesional sau cel emoţional, nu vor renunţa până când nu dobândesc ceea ce îşi doresc.

Singura problemă este ca, în momentul în care obiectul adoraţiei devine accesibil sau prea uşor de manipulat, interesul dispare. Aşadar, existenţa celor născuţi în noiembrie este doar o goană după cai verzi.

Dacă eşti născut în... Decembrie

Calităţi: responsabilitate, organizare, loialitate, simţ al umorului.

Defecte: irascibilitate, tendinţa de dominare, versalitate.

Dacă eşti născut în decembrie, atunci tendinţa ta este să te retragi, să lucrezi singur, să te descurci singur cu orice problemă ai avea, dar să te implici cât mai mult în vieţile celorlalţi, încercând să te faci util.

Din punct de vedere profesional, vei întâmpina multe obstacole, din cauza caracterului tău şi a dorinţelor schimbatoare, însă le vei face faţă cu brio, mulţumită hotărârii şi organizării care îţi stau în fire.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu