Horoscop: Destinaţiile de vacanţă potrivite de sărbători, în funcţie de zodie

Dacă eşti în căutare de aventuri şi călătorii în această iarnă sau pur si simplu doreşti să ai parte de o nouă iubire, trebuie să ţii cont şi de ceea ce zic astrele despre tine.

Ele.ro îţi dezvăluie ce destinaţii de vacanţă sunt potrivite pentru tine, in funcţie de zodia în care te-ai născut:

Berbec

Berbecii sunt lideri înnăscuţi şi nu le place să se ia după mulţime. De aceea, cel mai indicat pentru nativii acestei zodii este să îşi creeze propria destinaţie de vacanţă. Majoritatea destinaţiilor cunoscute de vacanţă sunt destul de aglomerate în această perioadă a anului, ceea ce este foarte bine pentru cei care sunt în căutare de aventură. Pentru cei care nu doresc să fie în mijlocul mulţimii există întotdeauna posibilitatea de a opta pentru acele destinaţii mai exotice.

O destinaţie ideală de vacanţă ar fi la Bansko, în Bulgaria, una accesibilă şi care în ultima perioadă de timp a devenit destul de populară în rândul iubitorilor de sport.

Taur

Taurii sunt în general persoane stabile, cărora le este greu să se îndepărteze de casă sau de familie. Tocmai de aceea, aceştia nu vor opta să-şi petreacă vacanţa într-un loc îndepărtat, însă ar putea foarte uşor să meargă undeva mai aproape, posibil unul pe care l-au mai vizitat, însă atâta timp cât vor fi cu persoană potrivită, nu îi va deranja acest lucru.

Nativii acestei zodii ştiu să se distreze şi vor profita de orice ocazie pe care o vor avea pentru se distra chiar şi în cele mai banale locaţii.

Budapesta ar fi destinaţia ideală pentru acele persoane care vor să aibă parte de distracţie, dar în acelaşi timp, şi de relaxare.

Gemeni

Gemenii adoră să se distreze, doresc să ia parte la toate evenimentele importante şi în mod sigur în această iarnă nu vor rata niciunul. Vor frecventa locurile cele mai aglomerate şi vor socializa cu foarte multe persoane.

Însă dacă doresc să aibă parte de o escapadă romantică în această perioadă a anului, ar trebui să încerce să evite unele petreceri şi să se concentreze mai mult asupra acelor activităţi prin intermediul cărora pot întâlni persoana potrivită.

Amsterdam este destinaţia potrivită pentru cei care vor să meargă în cluburi sau în cafenele şi să se distreze până în zorii zilei.

Rac

Racii au foarte multă imaginaţie şi vor reuşi întotdeauna să facă din orice situaţie un eveniment de neuitat. Activităţile artistice vor fi principala lor ţintă în această iarnă, vor avea parte de clipe de neuitat şi îşi vor face noi prieteni.

Deşi vor fi în căutare de aventuri romantice, cei mai mulţi dintre ei vor avea posibilitatea să evadeze din cotidian şi să petreacă clipe de neuitat alături de prieteni sau de familie.

Kolasin Muntenegru este destinaţia ideală de vacanţă pentru acele persoane care vor să aibă parte de o vacanţă romantică, alături de persoana iubită.

Descoperă mai multe destinaţii de vacanţă în funcţie de zodie pe Ele.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu