HOROSCOP de weekend. Zile absolut fabuloase pentru o zodie şi veste extrem de bună pentru un alt nativ

BERBEC: Se anunță un weekend relaxant pentru voi. O să petreceți timpul cu familia și chiar dacă vremea nu vă permite să ieșiți la iarbă verde, tot veți găsi ceva amuzant de făcut în casă.

TAUR: Începeți zilele libere cu o veste extrem de bună. Acest lucru vă ajută foarte mult din punct de vedere moral. O să vă dea forța necesară pentru a demara ceva la care vă gândeați cu teamă.

GEMENI: Doar liniște și relaxare se anunță pentru voi în aceste zile. Petreceți clipe minunate lângă prieteni și familie și nimic nu o să strice atmosfera plăcută.

RAC: Acest weekend va fi unul deosebit din punct de vedere sentimental. Veți petrece mult timp alături de partenerul de viață și o să mergeți într-un loc special.

LEU: Sunt două zile exact pe placul vostru. O să petreceți mult timp cu familia și cu prietenii, dar v-ați rezervat timp și pentru persoana iubită.

FECIOARĂ: Stați foarte bine la capitolul comunicare și relații, așa că veți mai câștiga câțiva aliați. Se anunță întâlniri de succes, negocieri reușite, călătorii, toate legate de sfera profesională.

BALANȚĂ: Vă pregătiți de un anunț important pentru voi. Vă este teamă de reacția familiei, dar nu aveți niciun motiv real de îngrijorare. V-ați gândit mult la ceea ce urmează să faceți și știți că este pasul corect.

SCORPION: În aceste zile este vorba doar de relaxare pentru voi. Vă petreceți timpul înconjurați de familie și prieteni și vă bucurați din plin de compania lor.

SĂGETĂTOR: Se anunță un weekend plin de surprize pentru nativii acestei zodii. Persoana iubită vă dă o veste care vă bucură și vă îndeamnă să vă faceți planuri în consecință, care vă vor trasa drumul în viitor.

CAPRICORN: Primiți o sumă de bani consistentă și vreți să vă răsfățați, așa că vă orientați direct către magazine. O să umblați ceva până când o să găsiți un lucru interesant, dar nu vă dați bătuți pentru că sunteți pregătiți de o sesiune de cumpărături ca la carte.

VĂRSĂTOR. Sunteți cu gândul la vacanță. Puneți la punct ultimele detalii ale plecării voastre, astfel încât să fiți siguri că nimeni și nimic nu poate să vă strice cheful de distracție.

PEȘTI: A fost o săptămână agitată pentru voi, așa că în aceste zile libere nu vreți decât să vă relaxați. Totuși sunteți oamenii de bază în anumite probleme, iar odihna trebuie să mai aștepte pentru că rezolvarea lor se află la voi, scrie realitatea.net.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu