Horoscop de weekend. Ce surprize ți-au pregătit astrele

Iată ce ne-au pregătit astrele în acest weekend!

Berbec

Încearcă ca în acest weekend să asculți de sfaturile cuiva drag, cu siguranță nu îți vrea răul. Acceptă că niciodată nu va ieși totul așa cum vrei!

Taur

Încearcă să nu lași probleme pe care le ai cu iubitul să îți strice weekend-ul. Acceptă invitațiile pe care le primești de la prieteni și gândește-te mai mult la tine decât la alții, scrie realitatea.net.

Gemeni

Chiar dacă vei avea parte de situații neplăcute în acest weekend, încearcă să nu le bagi în seamă. Obsesia ta de a fi totul perfect ar trebui să dispară!

Rac

Încearcă să te bucuri de tot ce se va întâmpla în acest weekend și să iei totul așa cum ți se dă. Fă-ți mai mult timp pentru prietenii tăi și pentru familia ta!

Leu

Atenția distributivă este foarte importantă în acest weekend, mai ales dacă cineva vrea să îți creeze probleme și tu știi asta. Fii vigilentă!

Fecioară

Încearcă să îți ții reacțiile impulsive sub control, altfel îi vei îndepărta pe cei dragi fără să ai această înetnție de fapt. Ai nevoie de mai multă relaxare!

Balanţă

În acest weekend, banii pot cumpăra orice. Dacă nu e vorba de sănătate, atunci cu siguranță dacă îi ai poți fi fericită. Mergi la o sesiune de cumpărături și te vei relaxa total!

Scorpion

Fă tot ce îți trece prin cap în acest weekend și nu vei regreta! Distracția ar trebui să fie pe primul loc și tu să încerci să îți satisfaci toate poftele!

Săgetător

Se anunță vești bune pentru tine pe plan amoros în acest weekend, de aceea împărtășește bucuria cu familia și prietenii tăi. Cel mai probabil vei fi cerută în căsătorie!

Capricorn

Nu îți schimbă planurile în acest weekend, chiar dacă unele persoane din jur încearcă să ți le dea peste cap și să îți pune bețe în roată. Nu te lăsa manipulată!

Vărsător

In acest weekend vei fi destul de abatuta din cauza vestilor proaste pe care le primesti. Nu vei fi tu implicata direct, insa va fi vorba de persoanele dragi tie.

Peşti

Vei avea parte de multa relaxare in acest weekend, insa trebuie sa ai grija sa nu te plictisesti prea tare. Partenerul de viata este mai atent ca oricand cu tine!

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu