HOROSCOP: De ce tip de bărbați te îndrăgostești în funcție de zodie

Berbec

Femeia Berbec se îndrăgostește de obicei de bărbați grijulii, charismatici, în mare parte pentru că și ea este așa. Din păcate, uneori partenerul vrea să se apropie prea mult de tine, însă tu ai nevoie și de puțină intimitate.

Taur

Femeia Taur este atrasă în general de bărbații pasionali, hotărâți, care susțin cu tărie ceea ce cred. Totuși, se știe că femeile taur sunt foarte încăpățânate, deci partenerul tău ar face bine să știe când să lase de la el, dacă vrea să păstreze un echilibru în relație.

Gemeni

Femeia Gemeni caută bărbați cu simțul aventurii, cărora le place să riște. Dacă sunt mai liniștiți, în schimb, vor fi nevoiți să învețe cum să țină pasul cu tine.

Rac

Femeia Rac este foarte sentimentală, deci are nevoie de un bărbat care să îi oferă stabilitatea emoțională de care are nevoie. De multe ori, se pot îndrăgosti de colegi de muncă.

Leu

Femeia Leu căută bărbați inteligenți și creativi, care te vor inspira pe tine, dar și pe cei din jur. De asemenea, vrei ca partenerul să arate că scos din reviste.

Fecioară

Femeia Fecioară își dorește un partener cu calități artistice și care să aibă grijă de ea. Din păcate, uneori se îndrăgostesc de persoane nepotrivite, care le fac să sufere.

Balanță

Femeia Balanță are nevoie de un bărbat încrezător, curajos și plin de energie. Îți place mai mult să fii tu abordată de unul decât să faci primul pas.

Scorpion

Femeia Scorpion este atrasă în special de bărbații răbdători, cu spirit practic, care să le stea alături cât mai mult timp.

Săgetător

Femeia Săgetător se îndrăgostește de bărbați deschiși la minte și inteligenți, care au și simțul aventurii.

Capricorn

Femeia Capricorn caută un bărbat sensibil, loial și care să îi ofere afecțiunea de care are nevoie. Pentru că lucrezi foarte mult, ai nevoie de un bărbat în care poți avea încredere, chiar dacă nu vă vedeți atât de des.

Vărsător

Femeia Vărsător este visătoare și se îndrăgostește de bărbați sensibili și curajoși, dorindu-și propriul Făr Frumos pe cal alb.

Pești

Femeia Pești caută bărbați cu multă cultură generală, serioși, care să îi ofere stabilitate, scrie antena3.ro
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu