HOROSCOP: Cum te influenţează, de fapt, ascendentul după 30 de ani

Ascendent în BERBEC

Pentru că vorbim despre un ascendent spontan,impulsiv,energic,după ce împlinești 30 de ani vei fi mult mai dispus să accepți schimbările de ultim moment. Vei dori mai multă acțiune,aventură și experiență în viața ta.

Ascendent în TAUR

Taurii iubesc luxul,dar sunt și mai loiali,dedicați familiei,prietenilor și sunt dispuși să se sacrifice pentru cei dragi. Cu un asemenea ascendent,așteaptă-te să devii mai empatic după ce treci de 30 de ani,dar și să arunci mai ușor cu banii pe lucruri de firmă,chiar dacă mulți nu le văd rostul.

Ascendent în GEMENI

Zodiile guvernate de acest ascendent sunt caracterizate ca fiind implicate,dispuse să accepte orice provocare. Totuși,Gemenii sunt cunoscuți ca având o natură dublă,așa că vei abandona proiectele la fel de ușor cum le-ai acceptat.

Ascendent în RAC

Racii sunt fire minuțioase,care iau orice provocare în serios,de aceea cei care au ascendentul în această zodie vor deveni mult mai responsabili după ce trec de 30 de ani. Sensibilitatea și loialitatea sunt alte două caracteristici care se vor evidenția odată ce Rac-ul îți guvernează personalitatea, scrie antena3.ro

Ascendent în LEU

Zodiile guvernate de Leu vor suferi modificări majore la nivelul personalității. Vei fi mai conștient de calitățile tale,iar asta va fi tot ce contează pentru tine. Deși Leii sunt niște prieteni de nădejne,se știe că aceștia iubesc,de asemenea,să fie în centrul atenției,așa că este posibil să îi rănești pe cei dragifără să îți dai seama.

Ascendent în FECIOARĂ

Cei cu ascendentul în Fecioară vor deveni foarte rigizi după 30 de ani,vor fi foarte organizați,iar schimbările de ultim moment ies din discuție categoric.

Ascendent în BALANȚĂ

Cei guvernați de acest ascendent își vor găsi în sfârșit echilibrul,reușind să înțeleagă ce contează cel mai mult în viață. Asta înseamnă că vei putea să eviți cu diplomație discuțiile inutile,certurile și orice ar putea să strice zen-ul familiei.

Ascendent în SCORPION

Un nativ cu ascendentul în Scorpion va învăța să fie mult mai prudent și mai selectiv atunci când vine vorba de prieteni și de afaceri. Nativii ating maturitatea la 30 de ani,când vor deveni mai rezervați în ceea ce privește divulgarea planurilor secrete.

Ascendent în SĂGETĂTOR

Pentru nativii cu ascendent în Săgetător,viața va căpăta o nouă culoare. Vei fi deschis să încerci lucruri noi,să mergi în excursii în care nici cu gândul nu gândeai că vei merge și să descoperi oameni și culturi noi. „Riscul” este cuvântul care te va defini după 30 de ani.

Ascendent în CAPRICORN

Ascendentul în Capricorn te va ajuta să fii mult mai înțeleaptă după 30 de ani,motiv pentru care prietenii vor apela mai des la tine pentru a-i sfătui. De asemenea,empatia este un cuvânt care nu îți va fi străin după această vârstă.

Ascendent în VĂRSĂTOR

Vărstătorul este caracterizat ca fiind  extrem de independent și de instabil în opinii,ușor influențabil. Asta înseamnă că dacă ai ascendentul în această zodie,după 30 de ani te vei lăsa mia ușor dusă de val.

Ascendent în PEȘTI

Dacă ai ascendentul în Pești,așteaptă-te la schimbări importante privind meticulozitatea și altruismul. Această zodie uită uneori de ea,pentru a veni în ajutorul celor din jur.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu