HOROSCOP: Cum stai cu iubirea în săptămâna 20-26 noiembrie

Berbec: Se anunţă veşti bune pentru nativele singure în această săptămână.

Viaţa socială se animează, drept urmare şansele de a cunoaşte persoane noi şi interesante cresc simţitor. Nu e nevoie să faci eforturi suplimentare pentru a impresiona pe cineva, şarmul de care dai dovadă e mai mult decât suficient. Nativele implicate într-o relaţie serioasă se vor simţi măgulite de aprecierile celor din jur, lucru care le va da mai multă încredere în ele în raport cu partenerul, scrie eva.ro.

Taur: Trebuie să depui eforturi în această săptămână pentru a readuce la viaţă sentimentele dintre tine şi partener.

În ultima perioadă, relaţia voastră a devenit monotonă, lucru care te nemulţumeşte din ce în ce mai mult. Nu aştepta ca sentimentele să dispară de tot, altfel vei regreta enorm. Nativele singure au şansa de a porni într-o aventură pe care şi-o doreau deja de multă vreme, însă chiar şi aşa, ele trebuie să se grăbească cu deciziile.

Gemeni: Astrele îşi îndreaptă atenţia către viaţa ta amoroasă în această săptămână, iar asta nu poate fi decât un lucru bun.

Dacă între tine şi partener au existat neînţelegeri în ultima perioadă, acum este şansa ta de a găsi o rezolvare. Comunicarea este cheia, iar pe ea trebuie să te bazezi în majoritatea cazurilor. Nativele singure vor realiza că viaţa de una singură nu este atât de plăcută precum credeau inţial şi vor decide să facă o schimbare în acest sens. 

Rac: Situaţia ta amoroasă nu e una prea liniştită, iar ca lucrurile să se îndrepte între tine şi partener e nevoie de compromisuri.

Dacă simţi că tu te implici mai mult în relaţia voastră, atunci deschide o discuţie serioasă cu acesta. Nimic nu poate fi mai rău de atât, iar sinceritatea chiar vă poate apropia. În schimb, dacă eşti singură şi disponibilă, zilele acestea sunt favorabile pentru un maraton al întâlnirilor. Dacă ai mai multe opţiuni şi ai de unde alege, te vei declara mulţumită!

Leu: Egoismul de care ai dat dovadă în ultima perioadă îţi poate crea probleme pe plan sentimental în aceste zile.

E necesar să renunţi la a te gândi numai la tine, altfel partenerul tău se va revolta. Este foarte bine că te iubeşti pe tine, însă nu acţiona în aşa fel încât să le faci rău celor din jurul tău. Dacă vrei să îţi urmăreşti doar interesul tău, cu siguranţă un angajament serios nu este pentru tine. Responsabilitatea şi maturitatea trebuie să primeze acum şi în viitorul apropiat. 

Fecioară: Viaţa ta sentimentală este una mulţumitoare şi pare că lucrurile se îndreaptă pe o direcţie şi mai bună.

Faptul că în ultima perioadă tu şi partenerul tău v-aţi făcut planuri comune şi serioase de viitor v-a sudat legătura. Nativele singure atrag pe oricine din jur în această perioadă, ba chiar şi invidii din partea celorlalte femei. Fără să facă nimic dispun de o energie cuceritoare, iar asta le creşte enorm încrederea în propriile forţe. 

Balanţă: Viaţa ta sentimentală se situează într-un loc mai bun decât oricând, ceea ce te face în sfârşit să te declari mulţumită.

În ultima perioadă ai constatat că lucrurile mici sunt mult mai importante în viaţa de cuplu decât gesturile pompoase şi de cele mai multe ori forţate. Dacă eşti o Balanţă singură şi disponibilă, astrele îţi recomandă mai multă prudenţă şi mai multă reţinere atunci când vine vorba de interacţiunile cu bărbaţii care îţi dau târcoale. 

Scorpion: Petrece cât mai mult timp în familie în această săptămână şi cu siguranţă nu vei regreta.

Cei dragi au nevoie de prezenţa şi afecţiunea ta, în special partenerul tău de viaţă. Fie că îţi este soţ sau iubit, cert este că în ultima perioadă l-ai cam ignorat. Nimic cu vă poate sta în drum să duceţi povestea voastră de iubire la nivelul următor. Cu toate că nu îţi place să faci compromisuri, acum este necesar să laşi deoparte cariera!

Săgetător: Viaţa ta amoroasă este una liniştită, în special în primele zile ale acestei săptămâni.

Firea ta puţin prea serioasă ţi dură îl poate speria pe iubitul tău uneori, de aceea ar fi indicat să încerci să te schimbi. Chiar dacă vor mai exista şi contradicţii şi tachinări între voi, acestea fac deliciul relaţiei. Sunteţi pre drumul bun, cu toate că voi sunteţi singurii care nu vedeţi acest lucru. Nativele singure sunt prea acide şi respingătoare, de aceea statutul lor nu se va schimba prea curând. 

Capricorn: Cel mai probabil, în aceste zile, vei ceda nervos din cauza atitudinii partenerului tău de viaţă faţă de tine.

Acesta este un punct critic al relaţiei voastre, însă nu mai eşti dispusă să ţii în tine şi să accepţi un comportament nepotrivit din partea lui. Faptul că te bate tot timpul la cap este principala problemă, însă picătura care umple paharul constă în faptul că începe să facă acest lucru şi de faţă cu alţi oameni. Dacă nu ţine la intimitatea voastră, pentru tine s-a terminat totul!

Vărsător: Nu încerca să impresionezi pe nimeni în această săptămână, altfel tot tu vei avea de pierdut.

Dacă te-ai implicat recent într-o relaţie amoroasă, nu încerca să pari altfel decât eşti în faţa iubitului tău. Şi dacă eşti singură situaţia este asemănătoare, nu face eforturi financiare şi nu îţi schimba felul de a fi doar pentru a reuşi să intri în cercuri care nu sunt pentru tine. La un moment dat, totul va ieşi la iveală şi te vei simţi penibil!

Peşti: Este foarte important ca în această săptămână să înveţi să te opreşti, mai ales când vine vorba de certuri amoroase.

Dacă nu încetezi niciodată şi la fel şi partenerul tău, cu siguranţă se va ajunge la o situaţie critică. Unul dintre voi trebuie să cedeze şi nu ar trebui să te gândeşti de ce nu o face el primul. Aţi putea ajunge să vă spuneţi lucruri pe care să le regretaţi şi care nu vor mai putea fi şterse. Fii matură!

 

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu