HOROSCOP: Cum reacționează bărbații în funcție de zodie

Barbatul Berbec: Intrecere

Barbatului Berbec ii place competitia. Cand isi simte amenintata pozitia de “lider” face orice pentru a nu o pierde: cadouri scumpe, atentii etc. Va lua totul in serios si va trata problema cu onoare.

Cand sunt gelosi, Taurii fie sunt furiosi ca un tunet, dau cu pumnul in masa si sunt agresivi, fie sunt calmi, cu picioarele bine infipte in pamant. Mai exista si o a treia categorie din care fac parte barbatii suspiciosi. Tot timpul isi pun semne de intrebare si tot timpul isi spun “Dar daca?”.

Barbatul Gemeni: Incurcaturi

Pentru Gemeni, gelozia aproape ca nu exista. Cu cat sunt mai multi barbati interesati de o femeie, cu atat ei si-o doresc mai mult. Si se pricep la asta. Suna de sute de ori, trimit mesaje, fac tot posibilul ca el sa fie alesul si nu alt barbat, scrie antena3.ro

Bărbatul Rac: Plângăciosul

Bărbații Raci sunt foarte geloși, însă nu se manifestă agresiv. Dimpotrivă, ei iau mîna omului bun care nu merită să fie înșelat. Cea mai frecventă replică a lor este “Cum ai putut să-mi faci una ca asta?! Eu sunt bun, nu merit așa ceva!”

Bărbatul Leu: Ignorantul

Gelozia îi face pe Lei foarte furioși. Însă această furie nu și-o manifestă prin agresivitate, ci prin ignoranță. Iubita Leului face parte din “achizițiile” personale și nimeni altcineva nu are voie să atingă.

Bărbatul Fecioară: Cinism

Când este gelos, bărbatul Fecioara dă dovadă de un cinism greu de închipuit, spune cuvinte care dor. Dar, deși se dă dur, suferă și are atitudini autodistructive: decadența, beție, tatuaje, piercing-uri.

Bărbatul Balanță: Eleganță

Când este gelos, bărbatul Balanța intră în competiție, însă nu ca ceilalți bărbați acordând atenție femeii, ci acordându-și atenție sieși. Pentru a impresioana, își alege cele mai potrivite haine, se aranjează, se pune la punct, astfel încât să fie cel mai atrăgător bărbat și femeile să roiască în jurul lui.

Bărbatul Scorpion: Pe viață și pe moarte

Când sunt geloși și se simt în pericol, Scorpionii apelează la amenințări. De obicei nu le pun în practică, însă amenințările cu sinuciderea sunt o practică. “Mai bine mor decât fără tine!”, poate fi o replică des întâlnită.

Bărbatul Săgetător: Paranoia
Chiar dacă nu au motive de îngrijorare, bărbații Săgetători sunt pregătiți de luptă. Sunt destul de paranoici și văd amentințări la orice pas. Au nevoie tot timpul de asigurări că încă există dragoste pentru ei.

Bărbatul Capricorn: Detectivi particulari
Capricornii sunt detectivi înnăscuți. Tot timpul atenți la cele mai mici detalii pentru a nu fi luați prin surprindere. Iar când sunt geloși, îi depășesc pe Berbeci și Scorpioni la un loc, transformându-se într-o prezență demonică de-a dreptul. Deși pretind că nu sunt geloși, caută toate informațiile despre rival pentru a-i afla punctele slabe.

Bărbatul Vărsător: Abandon

Atunci când se simte amenințat, bărbatul Vărsător, abandonează lupta. Nici măcar nu o începe. Va dispărea pur și simplu, fără nicio vorbă, vreun telefon, vreun mesaj care să-ți dea de înțeles că a plecat.

Bărbatul Pești: Autodistrugere

Când sunt geloși, bărbații Pești intră într-un program de autodistrugere: nu se mai îngrijesc, fumează mult, beau mult, își fac piercing-uri, tatuaje, conduc cu viteză, nu dorm. Durerea îi face să se simtă unici.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu