HOROSCOP: Cum iubesc bărbaţii, în funcţie de zodie? Descoperă cine este partenerul ideal pentru tine

Bărbaţii îşi arată foarte rar sentimentele faţă de femeia iubita. Desigur, gesturile de tandreţe nu lipsesc, dar fiecare iubită vrea să ştie exact ce simte partenerul ei. Dacă este reticient, nu îţi face griji! Îţi poţi da seama cum te iubeşte un bărbat, în funcţie de zodia lui.

BERBEC
Când acesta este îndrăgostit, face orice ca să îi arate iubitei că o preţuieşte cu adevărat. Îi face cadouri aproape în fiecare zi şi se asigura că femeia de lângă el ştie cât de important este. Dacă femeii îi place atenţia în mod deosebit, un astfel de cuplu va rezista foarte mult timp.

TAUR
Acest nativ este uşor timid şi nu îşi va da seama că o femeie îl place chiar pe el. Are nevoie de puţin timp şi rareori va fi el cel care face primul pas. De obicei, este tradiţionalist, aşa că prima întâlnire cu un Taur va însemna cină la un restaurant în centrul oraşului şi un film pe care îl va alege femeia.

GEMENI
Când nativul în Gemeni este îndrăgostit, nu ascunde acest lucru. Norocoasa va şti pentru că Geamănul o va urmări peste tot, încercând să-i atragă atenţia şi să se facă remarcat.

RAC
Este sceptic în ceea ce priveşte dragostea la prima vedere şi deseori tinde să îşi ascundă sentimentele. Dacă un nativ în Rac se îngrijorează pentru tine şi este foarte protector, trebuie să ştii că i-ai picat cu tronc!

LEU
Leul nu este neapărat o fire romantică, dar îşi va arăta sentimentele faţă de femeia pe care o doreşte sau o iubeşte. Este o fire altruistă şi nu se va da înlături de la nimic atunci când se află într-o relaţie stabilă.

FECIOARA 
Nu îşi va arată niciodată dragostea în primele luni de relaţie, fiind puţin mai rezervat. Este atras mai întâi de aspectul fizic al femeii, abia apoi îşi acordă timp să o cunoască cu adevărat. Dacă se îndrăgosteşte iremediabil de o persoană deosebită, nu o va lăsa să scape aşa uşor. Va renunţă la toţi ceilalţi din jurul lui pentru femeia iubită.

BALANŢĂ 
Pentru el sunt foarte importante atingerea şi contacul intim cu persoana iubită. Dacă un brabat nativ în Balanţă incearcă să te atingă, deşi pare accidental, să ştii că a pus ochii pe tine!

SCORPION 
La începutul relaţiei, acesta va dori să avanseze lucrurile cât mai mult, deoarece îi place să deţină controlul şi să domine femeia. Dacă reuşeşti să ai o relaţie cu un Scorpion, vei avea parte de momente de neuitat, mai ales în pat.

SĂGETĂTOR 
Se îndrăgosteşte uşor de femeile care arată foarte bine, iar cu timpul devin fideli acestora, dar şi relaţiei. Sunt darnici, iubitori dar uneori exagerează cu promisiunile. Deci nu crede pe cuvânt orice îţi spune un Săgetător.

CAPRICORN 
Este foarte direct, chiar dacă nu îşi dă seama imediat că are sentimente puternice pentru o femeie. Atunci când realizează, nimic nu îi stă în cale: îşi va arăta dragostea şi nu se va sfii să îşi răsfeţe iubita.

VĂRSĂTOR 
Bărbatul Vărsător începe să iubească abia după ce se înţelege foarte bine cu femeie. Pentru el contează foarte mult aceste aspecte într-o relaţie: prietenia şi înţelegerea. După ce se face conexiunea între acest nativ şi femeia dorită de el, aceasta se va simţi ca o prinţesă din poveşti pentru că viaţă va fi ca un basm frumos.

PEŞTI 
Când vine vorba de sentimente, Peştii nu sunt cei mai buni în a le recunoaşte şi a se deschide în faţă unei femei. Mai întâi, trebuie să treacă printro perioadă de tristeţe pentru a-şi clarifica dorinţele şi sentimentele. Abia apoi va face primul pas, scrie teotrandafir.com.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu