HOROSCOP: Cum arată amanta visurilor sale, în funcţie de zodia lui

Descoperă care este "portretul robot" al femeii la care visează iubitul tău, în funcţie de zodia lui. Astrologii îţi propun câteva trăsături definitorii:

RAC: Nativul din zodia racului visează la o amantă voluptoasă, cu forme feminine, pline şi senzuale. Este extrem de atras de sânii mari, iar amanta perfectă pentru el are cu siguranţă un bust generos. Prin urmare, foloseşte-te de diverse trucuri pentru a-ţi pune sânii în valoare şi nu te teme să alegi topuri sau rochii cu decolteu adânc.

LEU: Pentru bărbatul din zodia leului, amanta ideală este o femeie rafinată, foarte frumoasă, care este conştientă de puterea sa de seducţie. Este atras de femeile care acordă o foarte mare atenţie hainelor elegante, parfumurilor scumpe şi accsoriilor rafinate. Foloseşte-te de aceste slăbiciuni ale lui pentru a deveni chiar tu amanta la care visează.

FECIOARĂ: Bărbatul din zodia fecioarei visează la o femeie naturală, întotdeauna fresh şi foarte atentă la aspectul său fizic. Este atras de frumuseţea simplă, iar o femeie care arată foarte bine nemachiată îl va atrage întotdeauna.

BALANŢA: Bărbatul din balanţă este un mare fan al senzualităţii şi al feminităţii. Amanta la care visează el are mişcări sexy, senzuale, este foarte seducătoare şi alege ţinute care să-i pună frumuseţea în valoare, dar fără să fie deloc vulgare.

SCORPION: Nativul din zodia scorpionului visează la o amantă extrem de sexy, pasională, cu un aer de femeie fatală. Este atras de formele voluptoase şi de frumuseţea inedită. Îi plac femeile îndrăzneţe, dar şi misterioase.

SĂGETĂTOR: Pentru bărbatul din zodia săgetătorului, amanta perfectă este o femeie care arată impecabil. Este foarte atras de femeile sportive, cu un corp tonifiat şi forme senzaţionale. Te poţi transforma şi tu în amanta visurilor lui, dacă alegi să munceşti pentru un corp de invidiat!

CAPRICORN: Nativul din zodia capricornului este un iubitor al simetriei şi al echilibrului. De aceea, amanta visurilor lui este o frumuseţe clasică, cu trăsături faciale delicate, dar un corp voluptos şi extrem de sexy. Are o slăbiciune pentru brunetele misterioase.

VĂRSĂTOR: Pentru bărbatul din vărsător, amanta ideală are forme feminine accentuate. Acest nativ este fascinat de femeile cu un corp tip clepsidră, cu un bust generos şi un posterior apetisant. Îi plac blondele, iar amanta visurilor lui seamănă cu siguranţă cu Marilyn Monroe.

PEŞTI: Bărbatul din peşti visează la o amantă diafană, feminină, precum o adevărată zână. Îl atrag femeile delicate, sensibile şi foarte afectuoase. Pentru el aspectul fizic este mai puţin important decât afecţiunea pe care primeşte şi stare de spirit pe care o are în preajma unei femei.

BERBEC: Pentru bărbatul din berbec, amanta ideală este o femeie extrem de sexy, pasională şi cu un aer uşor diabolic. Este atras de genul "femeia fatală", iar dacă întâlneşte o astfel de femeie va fi dat pe spate instant.

TAUR: Nativul din taur are o slăbiciune pentru femeile diafane, delicate, cu trăsături fine. Este un admirator al frumuseţii naturale, iar amanta visurilor lui este o femeie care îşi pune formele în valoare într-un mod discret şi apelează la trucuri de înfrumuseţare subtile. Ai putea să te foloseşti de aceste dorinţe ascunse ale lui pentru a fi tu femeia visurilor sale.

GEMENI: Bărbatul din zodia gemeni este atras de femeile cu o formă fizică de invidiat. Amanta visurilor lui este perfect tonifiată, cu un corp senzaţional, pe care îl pune în valoare cu ajutorul ţinutelor mulate şi sexy. Prin urmare, fă-ţi un abonament la sală şi fii chiar tu femeia la care visează.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu