HOROSCOP: Cu ce zodie te potriveşti cel mai bine, cele mai rezistente cupluri

Berbec - Săgetător
Energici și curajoși, Berbecii au nevoie lângă ei de parteneri care să le înțeleagă firea impulsivă și care să reușească să le aducă zâmbetul pe buze chiar și atunci când sunt extrem de supărați ori nervoși. Cine ar putea să se potrivească mai bine cu nativii din Berbec, dacă nu reprezentanții zodiei Săgetător, firi optimiste, pline de viață și luptătoare. Atunci când cele două zodii sunt împreună, se întâmplă ceva magic, greu de explicat în cuvinte.

Taur - Fecioară
Cele două semne sunt determinate și organizate în viață, așa că vor face o pereche minunată, care va lupta întotdeauna pentru o relație de lungă durată. În plus, ambele zodii sunt în stare să oferire totul într-o relație. Ele combină simțul practic cu cel romantic, reușind cu succes să treacă cu bine peste toate provocările vieții. Își vor asuma compromisuri, vor ierta din iubire și își vor condimenta legătură cu partide sexuale intense.

Gemeni - Vărsător
Nu te mai întreba cu ce zodie te potrivești cel mai bine, pentru că acum ai găsit bărbatul potrivit pentru tine. Gemenii fac casă bună cu Vărsătorii (și invers), așa că o relație între cele două zodii are multe șanse de reușită pe termen lung. Reprezentanții ambelor zodii sunt originali, sociabili și dornici să experimenteze tot felul de tentații erotice. Se înțeleg de minune atât în clipele în care vor să cucerească lumea cu energia lor, cât și în momentele când nu își doresc altceva decât să lenevească în pat, unul în brațele celuilalt.

Rac - Pești
Ambele semne sunt guvernate de elementul Apă, așa că nu vor avea prea multe probleme în relația de cuplu, cel puțin la prima vedere, depinde cât de mult sunt dispuși nativii să lase de la ei în favoarea celuilalt. Fără îndoială cei doi parteneri sunt pe aceeași lungime de undă, astfel că reușesc să stabilească ușor o legătură specială. Cei din jurul lor aproape că vor crede că își citesc mintea unul altuia, atât de puteric conectați vor fi.

Leu - Balanța
Leii simt nevoia să fie extrem de apreciați în relația de cuplu, iar nativii din Balanța par să fie persoanele care le vor mângâia orgoliul. Ambele semne sunt atrase de ideea de lux și confort, așa că vor lupta împreună pentru a ajunge la stabilitate financiară, ceea ce înseamnă că obiectivele lor îi vor uni și mai mult în viață. Împreună vor avea parte atât de romantism, cât și de dramă și artificii în dormitor, așa că nu se vor putea plânge că monotonia și-a înfipt colții în spatele lor, din contră.

Scorpion- Capricorn
Deși cele două semne atrologice par diferite în esență, ele vor forma un cuplu demn de invidiat. Pasiunea și impulsivitatea se vor împleti cu stăpânirea de sine și cu determinarea într-un mod armonios, conducând la succes în relație. Ambele semne au obiective mari într-o relație, iar nativii sunt dispuși să le atingă, așa că nu vor avea discuții în contradictoriu în acest sens, scrie realitatea.net

De acum nu mai trebuie să te întrebi cu ce zodie te potrivești cel mai bine, pentru că vei ști în ce semn astrologic există mai multe șanse să îți găsești alesul inimii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu