HOROSCOP: Combinaţii de zodii incompatibile care pot funcţiona. Cum este posibil

Bărbat Taur – Femeie Berbec

Ambele zodii sunt foarte încăpățânate, dar în moduri diferite. Femeia Berbec nu are nicio problema în a prelua inițiativa, dar bărbatul nu este foarte bucuros cu acest lucru. Dacă ar acceptă că și femeia să conducă, acest cuplu ar fi foarte fericit împreună.

Bărbat Berbec – Femeie Scorpion

Ambele zodii sunt pasionale și își doresc multă acțiune, în special în dormitor. Femeia Scorpion este seducătoare, iar bărbatul Berbec vibrează la farmecele ei. Doar că ea nu vrea să ofere totul pe tavă, din prima, iar el se enervează. Iar pasiunea se transformă în frustrare și nervi. Totul ar fi mult mai ușor dacă amândoi ar ceda câte puțin.

Bărbat Taur – Femeie Balanță

Ambele zodii sunt patronate de Venus și au un simt al frumuseții și al naturaleții foarte ridicat. Nu le place, însă, să se certe, așa încât vor ocoli micile neînțelegeri. Nu le vor discuta și problemele se vor accentua, ceea ce va duce la apariția frustrărilor. Dacă ar învață amândoi să vorbească sincer, problemele s-ar rezolva din fașă.

Bărbat Gemeni – Femeie Fecioară

Ambele zodii sunt patronate de Mercur, ceea ce înseamnă că vorbesc repede, gândesc repede. Au milioane de gânduri pe care le analizează și pe care vor să le scoată la lumina. Problema este că vorbesc în același timp și nu se ascultă reciproc. Dacă ar rezolva această situație, ar putea fi foarte fericiți împreună.

Bărbat Rac – Femeie Săgetător 

O combinație minunată. El este obsedat de inteligența ei, ea este încântată de cuminţenia lui. Problemele apar când el devine prea retras, iar ea se simte prea izolată. Nevoia de libertate a Săgetătorului se va lovi de nevoia de stabilitate a Racului. Totul s-ar rezolva dacă cei doi și-ar oferi ceea ce-și doresc.

Bărbat Leu – Femeie Vărsător

Cei doi se vor bucura de compania celuilalt, până când ajung să se “bată” în ego. Leului îi place să strălucească, să fie lăudat, dar ea nu va fi dispusă să facă acest lucru prea multă vreme. Leul preferă viața de familei, Vărsătorului îi plac ieșirile cu prietenii, unde poate întâlni oameni noi. Dacă și-ar înțelege reciproc valorile cei doi ar fi perfecți împreună.

Bărbat Berbec – Femeie Fecioară

Berbecului îi place de minune rolul de cavaler în armura strălucitoare și se va bucura de faptul că timida Fecioară are nevoie de protecția lui. Cu toate acestea, Fecioara nu va fi deloc timidă în a se lua la ceartă atunci când nu îi convine ceva. Există riscul ca ambii să spună lucruri pe care apoi să le regrete. Ei ar putea trăi fericiți până la adânci bătrâneți dacă nu ar simți nevoia să se ia de celălalt din motive uneori prostești.

Bărbat Balanța – Femeie Capricorn

Bărbatul Balanța va reuși să treacă de timiditatea femeii Capricorn. Însă nevoia și ambiția ei de a urca pe culmile succesului nu va fi înțeleasă de bărbatul Balanța mai superficial din fire. Ca să se înțeleagă perfect, ea ar trebui să îl considere partenerul său, să îi respecte meritele și să-l trateze de la egal la egal.

Bărbat Scorpion – Femeie Leu

Acesta este unul dintre cele mai pasionale cupluri din tot zodiacul, dar și cel mai dificil. Chimie la greu, scântei peste tot. Femeia Leu vrea să fie tot timpul în centrul atenției și poate face comentarii sarcastice la adresa lui. Are și Scorpionul butoanele lui pe care apăsă pentru a o înfuria pe Leoaică. Se vor șicana reciproc și nu vor ajunge prea departe împreună dacă nu își schimbă comportamentul.

Bărbat Săgetător – Femeie Pești

Bărbatul Săgetător este un cuceritor desăvârșit și se va da mare că a “săgetat-o” pe “alunecoasă” femeie Pești. Ambele zodii sunt foarte optimiste și nu își fac planuri foarte mari de viitor, pentru că le place spontaneitatea. Vor ajunge să se certe de la bani pentru că ambii sunt foarte cheltuitori. Ca să reușească împreună, cei doi trebuie să fie mai realiști.

Bărbat Capricorn – Femeie Vărsător

Între cei doi există o chimie puternică și se pot învăța reciproc lecții importante de viață. Doar că el este rigid și vrea să-și asume responsabilitatea relației, în timp ce ea este un spirit liber și deseori iresponsabil. Ea îl va pune la punct de fiecare dată când se va simți constrânsă, iar el va simți nevoia să nu se lase mai prejos. Vor ajuge să se înțeleagă doar dacă nu îl vor trata cu superioritate pe celălalt.

Bărbat Vărsător – Femeie Scorpion

Bărbatul Vărsător va fi o provocare pentru femeia Scorpion. Ea va deveni destul de emoțională și va minimaliza ce simte el. La rândul lui, bărbatul nu se va simți apreciat la adevărata sa valoare. Cei doi s-ar putea înțelege de minune dacă ar fi reciproc mai sensibili la nevoile celuilalt.

Bărbat Pești – Femeie Gemeni

Bărbatul Pești este foarte prietenos și femeia Gemeni va vrea să-l “strunească”. El îi va simți manipulările emoționale și nu se va lăsa prins în mrejele ei. Dacă vor petrece suficient de mult timp împreună, încât să ajungă să se cunoască și să înțeleagă că nu pot fi tot timpul pe aceeași lungime de undă, cuplul lor poate fi unul de succes.

Bărbat Rac – Femeie Balanță

Cea mai romantică pereche din întreg zodiacul. Racul iubește afecțiunea Balanței, iar ei îi place să se simtă adorată. Doar că Balanța nu va suporta schimbările de spirit ale Racului și se va simți frustrată. Dar nici Racul nu va înțelege sensibilitatea emoțională a Balanței. Cei doi vor trebui să învețe să se aprecieze reciproc și să își vadă părțile pozitive.

Bărbat Leu – Femeie Fecioară

Sunt firi inimoase și se vor simți atrase unul de celălalt. Leul vrea să fie adulat, iar Fecioara este gata să facă acestul lucru dacă Leul se ridică la nivelul standardelor ei. Și când nu se ating aceste nevoi, atât Fecioară, cât și Leul sunt foarte critici. În schimb, niciunul nu suportă critică. Cei doi s-ar putea înțelege excelent dacă ar învăța să nu se mai critice.

Bărbat Balanța – Femeie Scorpion

Balanța este idealistă și vrea tot ce mai bun. Femeia Scorpion este cinică. Dar se plac pentru inteligența sclipitoare și pentru conversațiile profunde. Ruptura se va produce atunci când Balanța va vedea numai părțile bune din oameni, iar Scorpionul numai ce e negativ și vor ajunge să se contrazică. Pentru a trece peste hopurile din relația lor, ar trebui să își spună sincer și deschis ce simt, scrie realitatea.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu