HOROSCOP: Cele mai triste zodii. Emoţiile lor nu au limite

Când tristețea și depresia pun stăpânire pe sufletul și mintea ta, trebuie să înveți să ceri ajutor. Nimeni nu va reuși să te înțeleagă suficient până nu vei vorbi deschis despre toate problemele pe care le ai. Din punct de vedere astrologic, există câteva zodii predispuse la tristețe, întrucât sunt mai sensibile ca restul, scrie realitatea.net.

Află dacă te numeri printre ele!

Taur

Nu prea reușești să distingi realitatea de fantezie, iar atunci când îți dai seama că tot ce ai crezut a fost doar o iluzie, devii una dintre cele mai posomorâte persoane. Adevărul poate fi greu de digerat pentru tine, motiv pentru care preferi să îl omiți nu de puține ori. Când simți că suferința atinge cote maxime, poate ar fi mai bine să îți iei o binemeritată pauză și să te relaxezi cu lucrurile care îți plac cel mai mult.

Rac

Emoțiile tale nu au limite, fiindcă ești o persoană extrem de sentimentală, care se implică profund în orice lucru pe care îl face. Te numeri printre cele mai triste zodii pentru că oamenii te rănesc cu ușurință și te fac să te izolezi, pentru a te putea apăra. Încearcă să nu mai pui suflet în orice relație și să îi lași pe ceilalți să facă primul pas. Așa îți vei da seama mai ușor de intențiile lor.

Scorpion

Tristețea ta este legată de oameni, în general, pe care nu îi poți considera prieteni. Ești atât de suspicioasă, încât nu ai încredere în nimeni și preferi să te închizi în propriul tău univers, acolo unde să suferi în tăcere. Nu îți place ca nimeni să te vadă vulnerabilă, de aceea, în public, ai abilitatea de a te preface fără cusur. Poate ar trebui să acorzi măcar o doză de încredere persoanelor care îți demonstrează loialitatea.

Capricorn

Te implici mult prea intens în viața profesională și riști să fii dezamăgită pe plan personal. Tristețea ți se citește în ochi dacă ceva nu merge așa cum ți-ai fi dorit. Deși nu ești cea mai romantică persoană, poți fi rănită în propriul orgoliu foarte ușor, motiv pentru care ajungi în depresie. Încă nu ai găsit o soluție de a împăca cele două planuri care îți dau bătăi de cap. Poate ar fi mai bine să apelezi la un psiholog.

Pești

Melancolică și ușor anxioasă, ai tendința să te întristezi chiar și când nu ai un motiv serios. Se pare că ești mult prea sensibilă pentru lumea asta, în care doar cei puternici supraviețuiesc. Pentru ca depresia să nu te cuprindă, încearcă să mai cobori din când în când de pe norișorul tău plutitor și să iei viața în piept, fără regrete.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu