HOROSCOP: Cele mai puternice cupluri din zodiac

Berbec și Balanță

Berbecul este înzestrat cu deosebite calități de conducere, pe care le manifestă atât în viața profesională, cât și în cea personală. Onestitatea este una dintre principalele caracteristici pe care Berbecul le vrea de la sufletul pereche. În acest caz, nativul este atras de naturalețea și sinceritatea Balanței, de care se îndrăgostește pe loc. Nevoia Balanței de a avea parte de afecțiune se completează perfect cu iubirea pe care o oferă Berbecul, astfel că legătura dintre cei doi va fi dominată de pasiune.

Taur și Fecioară

Nativul zodiei Taur este un familist convins. Înrădăcinarea în tradiție îl determină să facă totul pentru a găsi partenerul potrivit. Romantismul lui se va potrivi foarte bine cu Fecioara care, la rândul ei, își dorește o familie numeroasă și frumoasă. Dragostea ei rezonează perfect cu cea a Taurului, astfel că cei doi vor forma unul dintre cele mai puternice cupluri din zodiac, scrie realitatea.net

Gemeni și Săgetător

Bărbatul născut în zodia Gemeni este tipul de persoană pe care oricine ar vrea să îl aibă aproape. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre relații, acesta devine extrem de dificil. În general, un Geamăn e speriat de un angajament pentru că îl face să se simtă încătușat. Ceea ce caută el la o femeie este inteligența și spiritul liber, așa că nativa Săgetător i se va potrivi perfect. Pentru că și ea se teme să își ia angajamente, îl va înțelege pe Geamăn. Nu în ultimul rând, umorul acestei femei va reuși să îl impresioneze și să îl cucerească definitiv pe nativ.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu