HOROSCOP: Cele mai perfecte femei pentru căsnicie! Sunt bune la suflet şi mereu gata să te ajute

Ai să auzi adesea multă lume spunând că femeile sunt răutăcioase. Ei bine, nu se poate generaliza, cu atât mai mult cu cât există femei care se dovedesc o adevărată binecuvântarepentru cei care se află în jurul lor. Sunt bune la suflet, blânde şi foarte săritoare, mereu gata să te ajute. Au suflet frumos şi ţi le vei dori mereu prin preajma, scrie horoscop.ele.ro.

Aceste femei de pus la rana sunt născute cu precădere în trei zodii:

Rac

Femeia născută în această zodie este deschisă, sinceră, iubitoare, este o prietenă bună, o soţie fidelă şi o mama model. Şi asta datorită sufletului sau blând, care nu poate facedecât bine. Fericirea ei este dată de fericirea celorlalţi, de echilibrul familiei. Odată ce o vei cunoaşte, vei dori să o ai întotdeauna alături. Este copilăroasă tocmai pentru căare inima curată şi pentru că se bucură de lucrurile mărunte. Va fi mereu alături de ţine în cele mai grele momente pentru a te ajută să le depăşeşti mai uşor.

Peşti

Femeia născută în zodia Peşti se aseamănă destul de mult cu cea din Rac. Ea duce sensibilitatea la extrem, iar asta o determina să caute numai binele. Deşi este rece şi rezervatăcând vine vorba să-şi exprime sentimentele, nu se da în lături de la nici un gest de nobleţe. E dezinteresată, pentru că ea chiar îşi doreşte să facă lumea un loc mai bun. E dulce,frumoasă, liniştită şi armonioasă din toate punctele de vedere. Face totul dezinteresat, nu aşteaptă niciodată nimic în schimb, pentru că ea vrea că lumea să fie un loc mai bun.

Vărsător

Şi femeia din Vărsător are o inima mare. Ea este generozitatea întruchipată şi este gata să ajute lăsându-se pe sine deoparte pentru ceilalţi. Bunătatea ei se mai traduce şi printr-opoliteţe uneori exagerată. Lasă-ţi inima în mâinile unei femei Vărsător şi va fi bine păzită, nu vei mai avea niciodată de suferit. Îşi exprimă sentimentele uşor şi caută mereu săafle stările celorlalţi că să poată să îi liniştească. Este poate chiar unul dintre cei mai prietenoşi oameni, reuşind să aducă mereu zâmbetul pe buzele celor din jur.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu