HOROSCOP: Cele mai nostalgice şi de neînţeles semne zodiacale

Neînțeleșii zodiacului au o misiune grea: aceea de a-i face pe ceilalți să vorbească aceeași limbă cu ei. Lucru care se dovedește a nu fi atât de ușor pe cât pare, și asta pentru că aceste zodii au o gândire cu totul și cu totul diferită de a celorlalți. Care sunt nativii care par a nu se înelege cu nimeni și par a fi veniți de pe altă planetă, scrie elli.ro.

Vărsător

Nativii din Vărsător, aerieni din fire și din zodiac, au un mod cu totul aparte de a comunica. Ei sunt foarte glumeți, dar până și glumele pe care le fac sunt pentru un cerc restrâns de oameni. Nu sunt prea înțeleși de ceilalți pentru că par a vorbi cu totul și cu totul altă limbă. Mai mult, modul în care expun diferite situații și probleme te face să te întrebi de cele mai multe ori dacă problema este la tine sau la ei.

Balanță

Balanțele sunt echilibrate, cel puțin așa se pune. De fapt, sunt persoane ale extremelor, cărora le vine destul de greu să se facă înțelese. Privite din exterior, pot părea destul de ciudate pentru ceilalți, iar asta nu face decât să le îngreuneze puțin situația. Balanțele pot face lucruri ieșite din comun, pot găsi soluții ieșite din comun pentru diferite situații, iar asta nu le face decât să fie considerate ușor atipice. Pe ele nu le deranjează însă astfel de lucruri, pentru că se simt foarte bine în pielea lor.

Capricorn

Prin definiție, nativii acestei zodii sunt atipici. Ei gândesc altfel, se îmbracă altfel, vorbesc altfel decât majoritatea. Îi poți repera foarte ușor în mulțime, tocmai prin prisma acestor lucruri. Capricornii sunt foarte raționali și pot părea foarte serioși, lucru care nu este departe de adevăr pentru că așa sunt, dar își asumă cu multă responsabilitate situația și condiția. Cu greu cei din jur le pot înțelege stările, care oscilează de fiecare dată. Acum sunt fericiți, iar peste 5 minute pică într-o stare de melancolie pe care nici ei nu și-o pot explica. Sunt genul de oameni  vizionari, boemi, care au în sânge acest cromozom al unicității.

Pești

Peștii sunt artiștii zodiacului. Și prin însăși natura lor, nu prea se fac repede înțeleși. Ei au alte valori și alt mod de a gândi, așa că majoritatea oamenilor nici măcar nu înțeleg ceea ce comunică. Le vine foarte greu să fie ca ceilalți, drept pentru care nici măcar nu mai încearcă să facă acest lucru.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu