HOROSCOP: Cele mai inteligente femei din zodiac. Ele sunt varianta feminină a lui Einstein

Inteligență este un har de la Dumnezeu și nu toată lumea îl posedă. De multe ori, despre femei există ideea preconcepută potrivit căreia au fost înzestrate cu frumusețe, astfel că nu pot fi în același timp și deștepte. Viață insă demonstrează adesea că astfel de mituri n-au legătură cu realitatea, scrie realitatea.net.

Cel puțin 3 dintre zodii dau femei extrem de inteligențe, femei care reușesc performanțe uriașe în orice domeniu, având un potențial de geniu.

Fecioară

Femeia Fecioară este un adevărat fenomen. Are o minte sclipitoare, fabuloasă, care o ajută să intuiască totul, să fie mereu cu un pas înaintea tuturor. E avidă de cunoaștere și indiferent de varstă pe care o are trebuie să mai facă ea câte un curs, să se mai specializeze într-un domeniu, căci nu se satură niciodată de invătat. E ambitioasă, iar atunci când îi intră ceva în cap va duce acel lucru la bun sfârșit, oricât de greu e.

Capricorn

Nativă Capricorn este mamă tuturor cunoștințelor. Nimic nu e imposibil, toate trebuie să le știe ea în primul rând. Are o capacitate excelentă de a face conexiuni la care nimeni nu s-ar fi gândit. Ea este creierul celor mai dificile situații, pe care reușește să le scoată la liman cu o rapiditate unică. Se inconjoară de oameni deștepți, care să o stimuleze intelectual. Dincolo de faptul că este foarte desteaptă, este și foarte puternică.

Taur

Femeia Taur are o curiozitate aparte, dar nu face caz de ea. E un fel de mic Einstein sub acoperire. Știe foarte multe lucruri, insă ține totul ascuns sub o mască a necunoașterii tocmai pentru a reuși să șocheze cu soluțiile sale inovatoare. E stăpană pe șine, chiar dacă pare uneori foarte sensibilă. Poate prinde din zbor orice informație și să o transforme într-o mină de aur. Când are un vis, nimic nu îi stă în cale și va face tot ce îi stă în putintă pentru a-l duce la îndeplinire.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu