HOROSCOP: Cele mai independente femei din zodiac. Nu se lasă dominate

Femeile care nu așteaptă că bărbatul să facă prima mișcare, femeile independente, care nu așteaptă doar să primească, ci oferă pentru că au de unde, cele care spun ce au de spus și nu permit nimănui să le țină sub control. Despre ele vorbim azi, despre zodiile de femei dintr-o bucată.

Berbec

Femeia Berbec caută în mod constant modalități de a dovedi cât de puternică este în aproape fiecare aspect al vieții sale. De asemenea, ea caută oportunități de a-și asumă roluri de conducere, astfel încât să fie ea șefa, nu să i se spună ce să facă. Niciun bărbat nu va reuși vreodată să o domine. Ea are pâinea și cuțitul în orice relație. E puternică și va face tot posibilul că nimeni să nu o submineze, nimeni să nu o controleze.

Săgetător

Femeia Săgetător are planuri concrete, pe care și le urmează fidel, până le duce la îndeplinire. Dacă planurile bărbatului de lângă ea nu corespund cu ale sale îi spune Adio! fără nici o urmă de regret. Mai mult, nu permite nimănui să o țină pe loc, împiedicând-o să își urmărească obiectivele, asta și pentru că adoră libertatea, scrie realitatea.ro.

Gemeni

S-ar putea să crezi că ai controlul asupra nativei Gemeni, dar greșești. Această femeie știe cum să-și joace corect cărțile și este întotdeauna cea care are deține controlul, chiar dacă nu îți lasă de înțeles asta. Știe când să îți lase impresia că ții frâiele situației, doar că să te facă fericit. Va prelua imediat conducerea atunci când simte că lucrurile merg prea departe.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu