HOROSCOP: Cele mai frumoase femei din zodiac. Au toți bărbaţii la picioare

Au trăsături fine, rafinate, sunt elegante și au o frumusețe răpitoare. Vorbim despre femeile care păr niște păpuși vii. Au toată planetă la picioare și sunt cele mai invidiate, scrie realitatea.net.

Iată în ce zodii sunt născute femeile care cuceresc orice bărbat cu prezența lor minunată:

Săgetător

Femeia din zodia Săgetător e plină de viață și are un corp de invidiat. Nu face nimic pentru asta, ci așa a fost înzestrată de la Mamă Natură. N-are nevoie de prea mult machiaj că să arate perfect. Are picioare lungi, sâni plini și pielea albă. E mereu pozitivă și cu zâmbetul pe buze, ceea ce îi adaugă un plus de farmec.

Fecioară

Fecioară e o studioasă, mereu preocupată de câte ceva și tocmai asta îi da o alura de profă sexy. E o vorbăreață, dar atunci când deshide gură nu spune niciodată proștii. Calitățile sale fizice sunt nenumărate, având o alura de fotomodel. Are ochi mari, păr bogat, degete lungi și o atitudine fermă, ceea ce o face extrem de atrăgătoare în ochii bărbaților.

Pești

Femeia Pești este delicată, frumoasă, feminină. Are un farmec care nu poate trece neobservat. Are trăsături fine, angelice, care cuceresc bărbații de la prima vedere. Nu are o frumusețe comună, tocmai de aceea îți rămâne întipărită în minte pentru totdeauna.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu