Horoscop: Cele mai enervante cupluri din zodiac

Cel mai enervant cuplu din zodiac este format din nativii Balanță și Săgetător. Cercul lor de prieteni a început să se restrângă foarte mult, din cauză că de fiecare dată sunt „bot în bot”, la propriu. Aceștia exagerează cu sărutările și cu îmbrățisările îndelungate. Trebuie să își dea seama că de la un punct devin foarte enervanți pentru prietenii lor.

Când este mai mare distracția și vă propuneți să jucați ceva într-un grup mai mare, voi, hop, nas în nas. Este de prost-gust și dezgustător! Gesturile care țin de intimitatea voastră păstrați-le pentru voi, atunci când vă petreceți o seară romantică. Vă garantăm că niciun prieten nu ține să vă vadă pupându-vă pasional minute în șir. 

Un alt cuplu care își înnebunește prietenii cu gesturi tandre excesive este format din Capricorn și Leu. Chiar și când se află într-o discuție cu altcineva, unul dintre ei simte nevoia să își sărute partenerul. Sunt foarte des catalogați ca fiind nesuferiți. Prietenii refuză să îi mai sune, pentru că aud foarte des în telefon sunete de pupici. Nimic mai enervant atunci când chiar ai ceva important de discutat cu unul dintre ei, scrie realitatea.net

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu