HOROSCOP: Cele mai agresive femei din zodiac

Probabil că și tu ai întâlnit persoane care ar călca și pe cadavre pentru a-și atinge scopurile, în timp ce altele manipulează sau mint de îngheață apele. Se pare că și zodia joacă un rol important în acest sens, scrie realitatea.net.

Există câteva zodii care sunt în stare de orice atunci când își doresc cu tărie un anumit lucru, chiar și să trădeze. Dacă vrei o prietenie adevărată, atunci evită persoanele născute sub aceste semne! Sunt foarte periculoase, iar dacă le-ai călcat pe coadă, ai încurcat-o. Nu iartă nimic.  

Scorpion 

Deși femeia Scorpion este cunoscută pentru devotamentul pe care îl arată atât în relația de cuplu, cât și în cea de prietenie, există anumite momente în care pune vocea inimii mai presus de orice altceva. Această nativă își trădează prietenele doar când pune relația pe primul loc. Așadar, dacă trebuie să își mintă prietena sau să inventeze anumite lucruri doar pentru a fi cu un bărbat, o va face.

Leu

Această nativă vrea să fie întotdeauna în centrul atenției, indiferent de situație. Se va asigura că toate privirile sunt asupra ei cu orice preț, chiar dacă va fi nevoie să își trădeze prietenele sau să le fure iubiții. Deoarece este o leoaică neînfricată, această nativă nu se dă în lături de la nimic atunci când vrea ceva. Îi place să se impună în fața celor din jur și să îi facă să îi mănânce din palmă.

Săgetător

Pentru această femeie nu există prietenie, ci doar persoane care să îi țină companie atunci când are nevoie. Pentru femeia Săgetător, cel mai important lucru în viață este familia. Din acest motiv, cea mai bună prietenă a acesteia este fie mama, fie... iubitul. Deoarece nu pune mare preț pe prietenie, nu trebuie să ai încredere niciodată în ea. Te va trăda fără nicio urmă de regret și va întoarce mereu situațiile în propriul interes.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu