HOROSCOP: Cele mai afectate zodii de SUPER LUNA ALBASTRĂ - SÂNGERIE de miercuri seară

Pe data de 31 ianuarie 2018 are loc cea de-a doua lună plină din acest an. Fenomenul se va alinia cu o eclipsă lunară totală. De acest spectacol vom avea parte o dată în viață. Fenomenul astronomic s-a întâmplat ultima dată acum 150 de ani.

Eclipsa din această perioadă are tendința de a aduce lumina chiar și în cele mai neclare fapte, iar luna plină este cunoscută pentru faptul că încurajează schimbarea. Este momentul să ne concentrăm atenția asupra proiectelor și să depunem eforturi pentru a evolua pe plan profesional. În ceea ce privește viața sentimentală, avem ocazia să luăm decizii frumoase care să ne ajute să găsim liniștea de care avem nevoie.

Această eclipsă de luna sângerie va oferi fiecărui semn posibilitatea de a face schimbări în ceea ce privește viața financiară - în special pentru următoarele zodii: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Super Luna Sângerie va simțita profund de către toți oamenii deoarece Luna este foarte aproape de pământ în timpul eclipsei.

În timp ce toată lumea trebuie să se aștepte să fie influențată de aceste evenimente, fiecare semn zodiacal le va experimenta puțin diferit. Iată ce trebuie să știi în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut:

Cum te va influența Super Luna Sângerie în funcție de semnul zodiacal?

Berbec - Ai șansa să ieși din zona de confort

Această eclipsă poate veni cu schimbări interesante pe plan sentimental. Ai posibilitatea să îți concentrezi atenția asupra relației pe care o ai cu partenerul de cuplu și să îți face cunoscute adevăratele sentimente. De asemenea, în interacțiunea cu cei apropiați, este important să fii sinceră și să spui ce ai pe suflet. În cazul în care ești singură, astrele te pot ajuta să întâlnești o persoană interesantă de care să te îndrăgostești imediat.

Taur - Îți pui ordine pe plan profesional

Acum este momentul să faci schimbări în viața profesională. Poate că ești nemulțumită de ceva anume sau trebuie să rezolvi o situație neplăcută mai veche cu un coleg de echipă sau chiar un superior. De asemenea, aceasta este o perioadă foarte bună și pentru a îți schimba locul de muncă - în cazul în care cochetezi cu această idee.

Gemeni - Ești foarte liniștită în această perioadă

Fenomenul astrologic din această perioadă guvernează comunicarea cu oamenii din jurul tău; ar fi bine să te pregătești pentru discuții sincere și serioase cu partenerul de cuplu, membrii familiei sau prietenii foarte apropiați. Este timpul să spui ce ai pe suflet astfel încât să poți lua deciziile potrivite pentru un viitor liniștit și fericit.

Rac - Vrei să îi impresionezi pe cei din jurul tău

Această perioadă este una frumoasă pentru tine deoarece simți că deții puterea de a face schimbările necesare pentru o viață fericită pe toate planurile. Îți dorești foarte mult să evoluezi pe plan profesional și, în același timp, să încerci să fii mai implicată în viața de familie. Deși mulți îți spun că ai nevoie de mai mult timp pentru a le face pe toate, tu reușești să gestionezi lucrurile foarte bine astfel încât să reușești să te ocupi de tot ce îți propui.

Leu - Iei măsuri importante

Eclipsa din 31 ianuarie te va împinge în lumina reflectoarelor deoarece în casa identității personale și a imaginii publice apar câteva schimbări majore. Este timpul să iei măsuri importante pentru a ajunge acolo unde îți dorești pe plan profesional. Astrele îți oferă tot ce ai nevoie pentru a reuși tot ce îți propui.

Fecioara - Ești foarte sensibilă în această perioadă

Cu o eclipsă totală de lună, este posibil să te aștepți la o trezire spirituală clară cu privire la scopul vieții tale. S-ar putea să înțelegi că trebuie să faci compromisuri sau, din contră, să lași ca timpul să își joace cartea pentru a rezolva o problemă cu care te confrunți de ceva timp. Pe plan sentimental, îți este foarte ușor să fii sinceră și să spui ce ai pe suflet.

Balanța - Renunți la o persoană din viața ta

Încerci să faci puțină ordine pe plan personal. Este posibil ca o relație pe care o ai cu o persoană din viața ta să nu mai servească scopului tău, motiv pentru care iei decizia că este timpul să rupi această legătură și să mergi singură pe drumul tău. Ai multă încredere în tine deoarece știi că asta îți dorești în acest moment.

Scorpion - Poți face schimbări importante

În cazul în care ești nefericită pe plan profesional, este posibil ca această eclipsă să te ajute să vezi luminița de la capătul tunelului și să faci câteva schimbări majore care să te ajute să ajungi acolo unde visezi de ceva timp. Primești susținere din partea oamenilor dragi.
 
Săgetător - Trebuie să dai dovadă de maturitate

În această perioadă este posibil să fii ocupată cu un proiect profesional care te scoate din zona de confort și te ajută să înveți lucruri noi, să cunoști oameni importanți și să înțelegi mai bine ce ai de făcut pentru un viitor frumos. Nu pierzi timpul deloc, iar asta este minunat. În plus, ideile tale sunt foarte apreciate de colaboratori și superiori.

Capricorn - Vești bune pentru tine

Această eclipsă te va convinge să îți schimbi abordarea în ceea ce privește echilibrul dintre viața profesională și cea personală. Îți dai seama că este timpul să îți faci timp pentru a pune în ordine toate aspectele din viața ta și să găsești o variantă pentru a mulțumi pe toată lumea. Nu renunți la viața profesională, însă reușești să îți împărți timpul astfel încât să petreci și momente speciale alături de oamenii dragi de lângă tine.

Vărsător - Ești atentă la sentimentele tale

Profită de această perioadă și încearcă să îți echilibrezi dorințele cu cele ale oamenilor apropiați. Eclipsa totală de lună aduce o schimbare uriașă în zona relațiilor, fie ajutându-te să interacționezi mai bine cu cei dragi, fie convingându-te că este timpul să renunți la anumite persoane. Ești foarte atentă la sentimentele tale și nu te lași influențată de nimeni când trebuie să iei decizii importante.

Pești - Trebuie să ieși din rutină

Eclipsă totală de lună îți oferă posibilitatea de a experimenta lucruri noi; acesta este un moment foarte bun pentru a rupe rutina și a ieși din zona de confort. Încerci să îți concentrezi întreaga atenție asupra vieții personale deoarece simți nevoia unor schimbări în relația pe care o ai cu oamenii care te înconjoară.
 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu