HOROSCOP: Cele 3 zodii ale Păcatului

Smerenia și pioșenia sunt cuvinte care nu există în dicționarul lor. În schimb, ispita, păcatul și chiar faptele rele sunt la tot pasul în viața lor. Vorbim despre zodiile care par să fi încheiat un pact cu Necuratul, cele care te seduc și te abandonează fără regrete, cele care îți fac rău și nu au nicio remușcare.

Iată care sunt aceste zodii ale Păcatului:

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt precum o albină, adică zboară din floare în floare. Se îndrăgostesc rapid, însă iubirea lor dispare la fel de repede și nu au niciun regret asupra faptului că au frânt inimi și au lăsat dezastru în viețile unor persoane. Interesul lor este să se simtă bine și să trăiască clipa. Pentru asta ar face alianța cu oricine, inclusiv cu Diavolul. Cad adesea în capcana invidiei și a geloziei.

Leu

Cei născuți în Leu sunt foarte pasionali și cad adesea în pierzanie. Dorința lor supremă este să fie admirați, adulați, astfel că se vor înconjura doar de cei care îi ridică în slăvi. Mai mult, nativii Leu nu suportă concurența și anihilează pe oricine atentează la poziția lor. Sunt și periculoși pentru că vor călca tocmai pe inima celor care îi iubesc. Pactul lor cu diavolul vizează tocmai atingerea propriilor scopuri.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au acel dram de nebunie care atrage. Sunt aventurieri, poate uneori chiar prea dezinhibați. Însă și ei odată ce au obținut ceea ce își doresc pleacă mai departe fără să se uite în urmă. Pentru că se plictisesc foarte repede și nici nu le pasă de ravagiile pe care le provoacă. Sunt și agresivi, se înfurie în mod nejustificat și rănesc adesea persoanele din jur, dar și persoanele la care țin, scrie ele.ro
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu