HOROSCOP: Cea mai mincinoasă zodie - de cine trebuie să te fereşti cel mai mult

Toată lumea cunoaşte persoane care nu inspiră deloc încredere, fiecare a avut cel puţin un moment în viaţă în care s-a întrebat dacă persoana din faţa lui spune adevărul, scrie realitatea.net.

Însă, cum influenţează zodiile adevărul sau minciuna? Astrologii consideră că minciuna este preferată de oameni care s-au născut sub un anumit semn zodiacal.

Astfel, data nașterii poate avea o mare legătură cu numărul de minciuni pe care le poate spune o persoană. Conform mai multor topuri, una dintre cele mai mincinoase semne zodiacale este zodia Taur.

Chiar dacă este cunoscut pentru loialitatea pe care o arată partenerului, Taurul este de multe ori determinat să înșele şi să mintă dacă partenerii nu le sunt fideli. Ei consideră că minciunile spuse pentru a contracara minciunile partenerilor sunt justificate. Prin urmare, tendinţa Taurilor de a se răzbuna pe cei care le înşală aşteptările îi transformă în nişte mincinoşi care nu se vor opri de la nimic pentru a se simţi bine.

Se poate spune despre zodia Taur că sunt persoane necredincioase, necinstite, infidele și care nu au încredere în corectitudinea celorlalţi, conform zodii.ro. Ei prezintă o îngăduinţă excesivă faţă de propriile slăbiciuni şi defecte, au complexe de inferioritate, prejudecăţi și nu prea se adaptează la situațiile noi și incomode pentru ei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu