HOROSCOP: Ce tip de femei îl atrag în funcţie de zodie

Dacă zilele acestea încerci să cucereşti un anumit domn sau dacă vrei să-i reaprinzi interesul partenerului tău faţă de tine, atunci poate că astrele au raspunsul – Află ce tip de femei preferă în funcţie de zodie, scrie www.e-joy.ro

Berbec
Îi plac femeile puternice, la fel ca el, dar mai ales cele care se încăpăţânează să pară inabordabile. Cu cât este mai greu de cucerit, cu atât femeia va fi mai interesantă pentru bărbatul berbec. Dacă îi cedezi din prima îşi pierde orice urmă de interes.

Taur
Vrea lângă el o femeie romantică, pasională, delicată şi nu se va opri din căutare până când nu va găsi partenera perfectă. Dacă eşti feminină, dacă ştii să dai frumos din gene, îţi plac copiii şi mai eşti şi o bună gospodină pe deasupra, îl vei cuceri în cel mai scurt timp.

Gemeni
Pentru că el este un jucător, îi plac femeile care ştiu să se joace la rândul lor. Trebuie să nu-ţi fie teamă să flirtezi cu el, indiferent de situaţie, şi să fii întotdeauna dispusă să îi îndeplineşti fanteziile. Chiar şi pe cele mai ciudate dintre ele. Altfel, nativul geamăn va prefera întotdeauna ţipele care ies în evidenţă prin ceva – fie culoarea părului, fie vestimentaţie, fie aptitudini etc.

Rac
Bărbatului rac îi plac femeile tandre şi bune, care sunt atente la detalii. Îl fascinează femeile cu un instinct matern bine dezvoltat şi vrea o parteneră delicată, dar puternică în acelaşi timp. Fiind foarte protector, racul are nevoie de o iubită care să îi permită să fie el cel care are grijă de ea.

Leu
Vrea o femeie puternică, care să îi acorde toata atenţia ei. Îi place să creadă că el este centrul universului, iar partenera perfectă va trebui să fie de acord cu acest lucru. Îi plac femeile care arată bine, care ies în evidenţă prin ceva anume şi care sunt foarte pasionale.

Fecioara
Bărbatul fecioara este cerebral şi preferă femeile care seamănă până la un punct cu el. I se pare fascinantă o femeie inteligentă, puternică, care vrea şi poate să reuşească prin propriile forţe tot ce îşi propune. Nativul din fecioara este protector şi generos, dar asta numai după ce se convinge ca partenera merită atenţia lui.

Balanţa
Barbatului balanţă îi plac, de cele mai multe ori, femeile mai puternice şi mai zgomotoase decât el. Majoritatea nativilor sunt uşor timizi şi foarte romantici, dar apreciază femeile care ştiu să atragă atenţia şi care râd sincer şi uşor zgomotos. Îi plac, la fel de mult, femeile care fac primul pas în relaţie şi cărora nu le este teamă de ideile preconcepute.

Scorpion
Pentru ca o femeie să îl atragă pe nativul din scorpion ea trebuie să fie la fel de pasională ca şi el. Să trăiască viaţa cu aceeaşi intensitate şi să aibă o personalitate cel puţin la fel de puternică ca şi a lui. Nu-i plac femeile exagerat de geloase, nu-i plac femeile cicălitoare şi mai ales nu-i plac femeile plictisitoare.

Săgetător
Îi plac femeile vesele şi optimiste, active şi implicate mereu în activităţi de tot felul. Apreciază femeile care luptă pentru diverse cauze – de mediu, sociale, etc – şi se îndrăgosteşte uşor de cele cu un comportament uşor copilăros.

Capricorn
Adesea este atras de femei mai în vârstă decât el, tocmai pentru că apreciază inteligenţa şi puterea unei femei, poate mai mult ca orice alt nativ din zodiac. Îi plac ţipele sigure pe ele, care au răspunsuri potrivite la orice întrebare şi, în general, pragmatice.

Vărsător
Vărsătorul este o fire uşor artistică, boemă şi apreciază femeile care îi seamană până la un anumit punct. Îi plac mai ales ţipele care nu cred în reguli şi au principii proprii bine stabilite. Spune-i că vrei să vă petreceţi vacanţa în Republica Moldova, de exemplu, şi nu prin Europa de Vest. Vei vedea că îl va surprinde propunerea ta şi o va aprecia.

Peşti
Pe bărbatul peste îl atrag femeile care nu vor să iasă prea mult în evidenţă, poate chiar uşor timide. Îi place să joace el rolul de cuceritor, iar ea să fie cea care se lasă cucerită. Nu îi plac femeile insistente, cu prea mult tupeu şi va aprecia întotdeauna femeile mai puţin vorbăreţe.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu