HOROSCOP: Ce tatuaj ți se potrivește în funcție de zodie

Dacă ești în căutarea unui tatuaj în conformitate cu semnul zodiac, atunci există mai multe opțiuni.
Acest lucru înseamnă că pentru fiecare zodie, poți alege fie simbolul, fie reprezentarea animală a semnului. Cele mai multe tatuaje sunt bazate pe reprezentarea lor animală, decât pe simbolul care-l reprezintă, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec
Persoanele care sunt născute în acest semn zodiacal au două principii cu care s-au născut: le place să se aventureze și să respecte regulile. Sunt pline de energie și entuziasm pentru tot ce înseamnă nou. În plus, sunt cele care-și dau repede seama ce le place la cei din jur. De aceea, tatuajul care reprezintă această zodie este un berbec sau o margaretă. Roșul este culoarea lor.

Taur
Taurii sunt persoane de încredere cărora le place să rămână la lucrurile practice. Se pot bucura de opere de artă, dar și de o mâncare bună, iar stilul de viață luxos îl încântă. În plus, Taurul este cel reprezentativ, dar în mod alternativ, un tatuaj cu o floare de crin este cel potrivit. Alege culoarea roz pentru tatuaj.

Gemeni
Dacă te încadrezi în această categorie, ești o persoană foarte vorbăreață, cu un excelent simț al umorului. Inteligența este una dintre trăsăturile de caracter care-i diferențiază de restul. Un tatuaj cu floare de crin este foarte frumos. La fel de potrivită este o floare de lavandă de culoarea galben.

Rac
Este cel mai intuitiv semn zodiacal, simpatic și grijuliu, fiind cea mai bună descriere pentru personalitatea Racului. Cu toate că este introvertit, iubește aventura și este extrem de sensibil la anumite lucruri. Atunci când apare plictiseala, fanteziile îi iau locul. Un tatuaj cu un crab tematic este potrivit, dar și un nufăr. Culoarea argintiu este cea care trebuie aplicată pe tatuaj.

Leu
Majoritatea celor născuți sub acest semn zodiacal sunt creativi, siguri pe ei și foarte influenți. Aceste atribute le permite să ajungă departe în carieră. Leilor le plac să atragă atenția, și nu-i tolerează pe cei care nu își fac treaba. Ei sunt precum leii în junglă. Tatuajul care li se potrivește și care este ideal, este un leu sau floarea de mac. Auriul este culoarea care trebuie aplicată tatuajului.

Fecioară
Ordinea și modestia exclude lumea ta. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt inteligente și cred că succesul atrage după sine lucrurile grele. Abilitățile analitice nu pot trece neobservate. Pur și simplu, nu rezolvă nimic dacă nu analizează înainte de a se decide. Acestea sunt caracteristicile unei Fecioare. Un tatuaj cu o floare de aloe care are culoarea verde este reprezentativ.

Balanță
Balanţa este o persoană fermecătoare, cu trăsături idealiste. Crede în corectitudinea pentru toți și în a găsi ceea ce vrea, împreună cu oamenii. În plus, este semnul zodiacal care crede în dragostea până la adânci bătrâneți. Cel mai potrivit tatuaj este ceva cu solzi sau o floare cosmos, albastru fiind culoarea cea mai potrivită.

Scorpion
Persoanele născute sub acest semn zodiacal au o legătură mai strânsă cu sinele interior. Acesta este motivul pentru care sunt sensibile. Pasiunea pentru lucrurile pe care le fac și capacitatea de a verifica esența lor sunt lucrurile de care trebuie să fie mândri. Cel mai potrivit tatuaj pentru această zodie este scorpionul. În mod alternativ, alege o floare galbenă.

Săgetător
O persoană sinceră și optimistă este ceea ce-l descrie cel mai bine pe Săgetător. O persoană independentă, care se bucură de natură și de viață. Învățarea unei noi limbi este ceva ușor pentru ei, și au o pasiune pentru artă și filozofie, de la care cei din jur au de învățat. Arcașul sau narcisele sunt cele mai potrivite pentru tatuaj, iar culoarea albastru este pentru tine.

Capricorn
O persoană harnică și de încredere, iar auto-disciplina este cea care te determină să răzbeşti în ceea ce faci. Pentru tatuaj, cea mai potrivită este o capră sau o garoafă de grădină. Culoarea maro va fi cea mai bună alegere, pentru că ea semnifică natura ta caldă.

Vărsător
Ești persoana căreia îi place să depindă doar de ea însăși. Vii mereu cu idei inovatoare, care sunt originale. Loialitatea, raționalitatea și intuitivitatea sunt cele care te caracterizează. Tatuajul care te reprezintă este cu motive marine sau ca alternativă, o floare de primula albastră. Pe gleznă arată cel mai bine.

Pești
Este semnul zodiacal care mereu obține ceea ce vrea. Latura ta sensibilă, dar și curajul sunt de multe ori de lăudat. Crezi în religie, dar ești flexibilă. Un tatuaj cu un pește va fi ceva destul de minunat, iar argintiul este cea mai potrivită culoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu