Horoscop: Ce "surprize" te aşteaptă la serviciu în următoarea săptămână

Berbec. Recunoştinţa pe care o vei primi luni este exact ceea ce meritai. Sentimentul că eşti apreciat te va face săptămâna aceasta să te simţi bine. Sigur, poate că sunt prea multe dosare pe biroul tău – poate prea multe pentru o singură persoană – dar atâta timp cât eviţi orice supărare care poate apărea în birou, miercuri şi joi, eşti dispus să le rezolvi pe toate. Şi oricum, vei fi suprasolicitat săptămâna asta. Vineri, eşti un robot, inuman de productiv, neobosit.

Taur. Ai foarte multe responsabilităţi luni şi nu ai puterea să le rezolvi pe toate. Cineva va trebui să te ajute să le rezolvi. Reorganizarea este necesară uneori. Miercuri, o luptă pentru putere va pune în pericol productivitatea ta, dar nu poţi ceda niciun milimetru. O problemă de afaceri îţi va solicita joi o soluţie creativă. Vineri, fii atent la detalii şi ai grijă la interacţiunea cu ceilalţi.

Gemeni. Orice apare luni, rezolvă imediat. Dă-o la o parte din drumul tău. Concentrându-te asupra unei singure relaţii vei reuşi să păstrezi o direcţie bună. În afară de asta, totul va fi haotic. Marţi şi miercuri, lucrurile nu vor fi ceea ce par a fi, iar joi solicitarea unui coleg îţi va întrerupe munca. Munceşte cât poţi de bine. Vineri este o zi bună pentru telefoanele de lungă-distanţă (şi în interes de lucru, dar şi personal).

Rac. Deoarece energiile tuturor sunt nepotrivite luni, vei dori să mergi pe propriul tău drum – cel puţin azi. Marţi, toată lumea va reveni la rutină. Bonusurile, norocul şi optimismul se prevăd către mijlocul săptămânii. Dacă o oportunitate de a pleca într-o călătorie de afaceri apare joi, nu ezita să spui “da”. O călătorie poate fi foarte benefică pentru tine acum. Spre sfârşitul săptămânii fii foarte atent cu detaliile. Pe cât de liniştite au fost zilele de miercuri şi joi, ziua de vineri va fi un pic stresantă. Noroc că îţi iubeşti munca.

Leu. Dacă îţi doreşti foarte mult ceva, vei obţine. Cel puţin, aşa se simte la muncă la începutul săptămânii. Îţi vei stabili ţeluri realiste, dar vei avea şi abilitatea de a le duce la îndeplinire. Şeful va reprezenta o problemă săptămâna asta. Fii răbdător miercuri şi joi. Vineri, fă o favoare unui prieten. Un simplu gest poate face fericit pe cineva – şi pe tine.

Fecioară. Vei avea tot felul de lucruri care îţi vor distrage atenţia, luni. Încearcă să le ignori. Ţine-ţi capul în jos şi fă ce ai de făcut. Găseşte frumuseţea în detalii. Apoi îţi poţi petrece restul săptămânii socializând cu oamenii din jurul tău. Colegii tăi reprezintă un grup foarte talentat. Fii activ împreună cu ei miercuri şi joi şi vei învăţa mai multe decât ţi-ai fi putut imagina. Vineri este o zi foarte bună pentru a-i asculta pe ceilalţi. La sfârşitul săptămânii, detaliile nu mai au importanţă, relaţia este cea care contează.

Balanţă. Luni vei avea nevoie de puterea ta organizatorică. Cineva se bazează pe tine pentru a reuni diverse grupuri de oameni. Tu eşti, cu alte cuvinte, liantul dintre ele. Dar, pe cât de "lipicioasă" eşti, e important să rămâi flexibilă această săptămână, mai ales marţi şi miercuri. Joi, supraveghează subordonaţii, şi dacă vor avea nevoie ajută-i, vor rămâne surprinşi. După toate realizările din această săptămână, vineri vei lustrui trofeele şi vei zâmbi.

Scorpion. Ziua de luni se rezumă la o nouă acţiune – nu un pas mare către dominarea lumii. Doreşti să ai succes, dar să fii şi bun în acelaşi timp. Nu e de mirare că la sfârşitul săptămânii toată lumea te consideră cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată. Nu ai fost niciodată atât de popular la birou. Şi niciodată nu ai fost mai fericit.  Încrederea tuturor în tine te face să fii mai precaut, mai politicos şi mai bun. Vineri, vei simţi nevoia să fii singur.

Săgetător. Luni este un nou început. Este o zi bună să fii impunător. Cu reflectoarele aţintite asupra ta, nu amâna nici o decizie. Intuiţia ta te-a adus unde eşti acum. Marţi şi miercuri, încurajat de micile succese din ultima vreme, vei face ceva nesăbuit şi riscant, dar îl vei face bine şi lucruri bune vor ieşi din asta. Uneori este bine să rişti. Miercuri, vei străluci. Vineri vei reveni cu picioarele pe pământ, la lucruri mărunte (dar încă presante). Comunicarea, curăţenia şi detaliile sunt cheile. Stai de vorba cu un coleg pentru a stabili planurile şi ţelurile pentru săptămâna următoare.

Capricorn. O problemă apărută luni îţi va transforma ziua – şi aşa plictisitoare – într-una frustrantă. Cea mai bună resursă a ta este egoismul: baricadează-te în birou şi nu lăsa pe nimeni să ajungă la ţintă. Până marţi toată nebunia va trece şi totul va intra în normal. Petrece-ţi zilele de miercuri şi joi conversând despre orice cu colegii. Încearcă să te înţelegi bine cu toată lumea. Vineri totul se rezumă la familie, dar dacă va fi nevoie vei rezolva câteva probleme de serviciu şi în week-end.

Vărsător. Bazează-te pe intuiţie luni şi probabil nu te vei înşela. Este important să verifici în ce stadiu sunt colegii cu proiectele – atât în ceea ce priveşte lucrul, cât şi în relaţia dintre ei. Este o săptămână bună pentru a înţelege cum este afectată strădania colegilor de viaţă sentimentală. Legat de aceasta, simpatia pentru un anumit client poate provoca probleme joi. Va trebui să iei măsuri. Vineri viaţa ta personală îţi va atrage atenţia şi vei lăsa pe planul doi munca.

Peşti. Nu contează cât de multe vei face la muncă, problemele apărute în familie te vor încetini. Orice vei simţi, nu e bine să ţii în tine, spune. Totul se va termina marţi, când ceva foarte incitant va apărea la serviciu. Miercuri şi joi încearcă să-ţi canalizezi energia pentru rezolvarea sarcinilor de lucru. Gândeşte-te la zilele acestea ca la o cursă contra cronometru. Nimic nu se compară cu o competiţie. Vineri apar noi sarcini, dar vei fi relaxat că nebunia a trecut. În week-end, fii activ.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu