Horoscop: Ce secret are jumătatea ta în funcţie de zodie

Fiecare din noi are secrete. Balanţele mint în legătură cu banii cheltuiţi, iar Săgetătorii îşi ascund preferinţele sexuale ciudate. Iată ce secrete are iubitul tău, potrivit Unica.ro.

Berbec

Berbecul e foarte independent şi îi plac călătoriile. S-ar putea să plece fără tine în călătorii pur şi simplu pentru că îi place să cunoască singur tot felul de oameni noi. În asemenea cazuri, probabil că nu are intenţia să te înşele, ci doar simte nevoia să exploreze locuri noi şi relaţii noi fără a avea pe cineva lângă el. De asemenea, e posibil ca din când în când să meargă singur la un restaurant pentru că vrea să se bucure de o masă bună în linişte.

Taur

Se mândreşte cu puterea lui de seducţie şi cuceririle lui, aşa că e posibil să te înşele în secret. Vrea să fie un cuceritor, dar fără să îşi piardă aparenţa de bărbat „la casa lui”. De asemenea, Taurul este un materialist, dar nu vrea să o recunoască şi ar putea să mintă în legătură cu cheltuielile lui. Este genul care plăteşte pentru sex, fie că apelează la prostituate sau are o amantă pe care o întreţine.

Gemeni

Nativul din Gemeni este adesea infidel şi are relaţii extraconjugale. Iar dacă nu le are, le va inventa pentru ca prietenii lui să-l considere un Don Juan. E posibil să mintă şi în legătură cu banii. Când situaţia materială nu e foarte bună, dar el simte că trebuie neapărat să-şi cumpere ceva, va minţi în legătură cu preţul. Partea bună este că Geamănul crede în karma şi consideră că trebuie să facă o faptă bună pentru fiecare minciună pe care a spus-o.

Rac

Racului îi place să mănânce în secret. Are prin casă stocuri secrete de mâncare, iar uneori îi place să meargă singur la restaurant, ca să se poată bucura pe deplin de mâncare. De asemenea, Racul e cam zgârcit şi e posibil să se prefacă sărac doar ca să nu fie nevoit să plătească anumite lucruri.

Leu

Leul este un lăudăros şi adesea minte în legătură cu realizările lui, ca să pară mai bun decât este. Obişnuieşte să fure ideile altora şi să-şi asume meritele pentru realizările lor. Nu prea are conştiinţă şi minte fără probleme de câte ori e nevoie, ca să-şi ascundă relaţiile extraconjugale sau cheltuielile prea mari.

Fecioară

Nativul din Fecioară poate fi destul de prefăcut. Poate să-ţi facă un compliment foarte credibil, deşi el gândeşte exact opusul a ceea ce zice. De asemenea, îi place să se prefacă sărac, când de fapt are o mulţime de bani ascunşi pe undeva. Uneori obişnuieşte să culeagă laurii pentru munca altora şi să-şi asume ideile lor.

Balanţă

Îi place luxul şi nu ezită să cheltuiască sume colosale pentru produsele care îi plac. În schimb, ezită când e vorba să spună adevărul despre cumpărăturile făcute. De asemenea, obişnuieşte să facă glume pe seama altora pe la spate. Dacă nu este mulţumit de viaţa lui sexuală, îşi caută imediat pe altcineva şi se pricepe de minune să ascundă relaţiile extraconjugale. Îl excită întâlnirile secrete.

Scorpion

Scorpionul este genul care îţi fură banii şi apoi te ajută să-i cauţi... Este un manipulator fără pereche şi minte ca un expert. Mulţi Scorpioni au o viaţă sexuală ascunsă, despre care nu afli nici după ani de convieţuire. Poate să fie foarte pervers, dar nu dă frâu liber dorinţelor sale decât cu anumite persoane, iar soţia nu e printre ele.

Săgetător

Nativul din Săgetător are preferinţe sexuale cam ciudate, pe care le ţine ascunse faţă de soţie sau iubita oficială. Este posibil să fie dependent de pornografie fără ca tu să-ţi dai seama vreodată, e posibil să-ţi ascundă faptul că e fumător, alcoolic sau narcoman. Deşi e predispus la astfel de comportamente, reuşeşte cumva să-i păcălească pe ceilalţi că este un om foarte serios.

Capricorn

Capricornul este foarte materialist şi ambiţios, genul care strânge bani în secret, fără să-i spună soţiei. Crede că în afaceri totul este permis, aşa că nu va ezita să-ţi fure ideea şi să o prezinte ca fiind a lui. Pentru a urca pe scara socială este capabil de orice, inclusiv de minciuni şi trădare. Poate să-ţi spună că urăşte pe cineva, apoi să se ducă şi să-i dezvăluie secretele tale.

Vărsător

Vărsătorul e capabil să ascundă lucruri foarte importante pentru mulţi ani. Este genul cu care trăieşti o viaţă întreagă fără să ştii că mai are o altă familie în blocul vecin. Se pricepe atât de bine la cuvinte frumoase, încât reuşeşte să te convingă că este sincer. Mulţi Vărsători sunt bisexuali, lucru pe care, de asemenea, obişnuiesc să îl ascundă.

Peşti

Cel mai mare secret pe care îl ascunde nativul din Peşti este iubirea imensă pe care ţi-o poartă – nu îi place să devină vulnerabil în faţa cuiva, aşa că nu spune niciodată cât de mult iubeşte. Iar uneori nu spune deloc. Poate să ascundă ani la rând faptul că iubeşte pe cineva. De asemenea, este capabil să urască pe cineva, dar în acelaşi timp, să aibă o relaţie de prietenie cu acea persoană.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu