HOROSCOP: Ce defecte are fiecare zodie, dar le urăște la celelalte

Fiecare om, într-un fel sau altul, judecă acțiunile celor din jur. Dar știai că defectele noastre sunt în strânsă legătură cu semnul zodiacal în care ne-am născut? Iată ce iubește fiecare zodie la ea, dar urăște la ceilalți, scrie realitatea.net.

Berbec

Nativii Berbec sunt atât de exigenți, încât nu se gândesc de două ori la ceea ce își doresc cei din jur. Iar dacă te cerți cu persoanele născute în această zodie, te vor scoate din viața lor și nu vor mai vrea să știe nimic despre tine. Ele sunt beneficiare, nu donatoare.

Taur

Taurii sunt, în general, oameni foarte plictisitori. Există puține posibilități ca ei să reușească să se distreze pe cont propriu. În schimb, ei urăsc să aibă în companie o persoană care nu se distrează sau care nu este suficient de ”interesantă”.

Gemeni

Nativii Gemeni urăsc să fie singuri, dar ei nu sunt niciodată în jur când oamenii au nevoie de ajutorul lor sau când cineva vrea să le vorbească. Prin urmare, în timp ce ei caută în cea mai mare parte o conversaței inteligentă, rareori oferă acest lucru altora.

Rac

Dintre cele trei lucruri cele mai importante din viața nativului Rac, banii sunt adesea o prioritate majoră. El iubește libertatea, dar este econom și materialist. Cu toate acestea, în adâncul sufletului, el știe că familia și iubirea sunt prioritare, așa că îi urăște pe oamenii care au bani.

Leu

Spre deosebire de Berbec, nativii Leu iubesc să ceară lucruri de la oameni, fără a înapoia ce a luat. Cu toate acestea, un alt defect pe care-l au este faptul că doresc atenție, și îi urăsc pe cei care sunt în centrul atenției, mai mult decât el. Nu vor să împartă cu nimeni lumina reflectoarelor. 

Fecioară

Persoanele născute în zodia Fecioară critică absolut tot. Critica este, de cele mai multe ori, una dură, neplăcută și dureroasă. Cu toate acestea, nu-i suportă pe cei care îi critică, în special modul în care o fac, considerându-i aroganți. 

Balanță

Balanța este semnul dreptății și corectitudinii – atâta timp cât nativii sunt corecți față de ei. Aceștia ar putea argumenta și dezbate la nesfârșit pentru a se apăra sau a ataca ceea ce lor nu li se pare corect. Pentru ei, justiția este ceea ce ei cred că este corect și urăsc momentele în care alți oameni gândesc ca ei într-o anumită privință.

Scorpion

Persoanele născute în zodia Scorpion sunt extrem de sensibile, ceea ce ar putea părea exagerat. Și ele nu sunt întotdeauna atente la sentimentele altor persoane, deoarece se așteaptă ca de fiecare dată să primească atenție. Acești nativi pot fi insensibili și cruzi cu tine, dar dacă și tu ești cu ei, atunci păzește-te!

Săgetător

Nativilor Săgetător le place să judece. Ei fac acest lucru pentru a-și compensa deciziile și imaginea pe care și-au creat-o în societate, de aceea încearcă tot ce pot pentru a judeca alte persoane, pentru a se arăta superiori. Cu toate acestea, urăsc să fie judecați, deoarece au foarte multe defecte, de care sunt conștienți!

Capricorn

Capricornii sunt cei mai reci și calculați oameni din tot zodiacul. Ei vor să-i controleze pe cei din jur și ca oamenii să simtă acest lucru. Acesta este motivul pentru care nu le place să se afle în jurul persoanelor manipulatoare, deoarece aceștia sunt greu să ținut sub control. 

Vărsător

Se știe că Vărsătorii sunt considerați unici și diferiți. Cu toate acestea, ei sunt atât de rigizi, încât nu pot accepta o astfel de unicitate sau individualitate la alte persoane. De aceea, critică excentricismul, considerându-l un lucru ciudat.

Pești

Nativii Pești sunt întotdeauna pierduți în propria lume, dar ei sunt foarte inimoși. Uneori se întâmplă să alunece în visul lor, încât nu mai aud și văd nimic. Și, în timp ce ei stau pe un nor, îi consideră pe cei din jur insensibili și cruzi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu