HOROSCOP: Cât de uşor poţi scăpa de kilogramele în plus, în funcţie de zodie

Nativii din Peşti mănâncă mai mult de plictiseală, aşa că ar trebui să îşi găsească mereu o activitate, scrie Eva.ro.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Metabolismul te ajută să îţi păstrezi constantă greutatea, dar ar trebui să pui mai mult accentul pe masa musculară. Dacă vrei să arăţi foarte bine, atunci încearcă să îţi faci timp pentru sală. În acest fel, vei reuşi să împuşti doi iepuri odată.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar dacă ţi-a intrat în obişnuinţă să mănânci oricât şi oricând, pentru că mama ta te tot bătea la cap să guşti din toate, trebuie să renunţi de urgenţă la acest obicei. Dacă îţi vei găsi ocupaţie mereu şi nu mai eşti îndemnat din toate părţile, corpul tău se va regla de la sine.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Mănânci mai mult din cauza plictiselii, aşa că ar trebui să găseşti mereu câte ceva de făcut. Dacă nu lucrezi sau programul de la şcoală este unul scurt, încearcă să îţi pui pasiunile în practică în timpul tău liber. Te vor ţine activ şi ocupat, aşa că nu vei mânca mai mult decât trebuie.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Eşti mereu agitat şi energic, aşa că vei scăpa de calorii fără să depui prea mare efort. Chiar dacă te-ai întors din concediu cu câteva kilograme în plus, nu trebuie să îţi faci griji din acest punct de vedere. Fără cure şi fără prea multe bătăi de cap, vei scăpa de surplusul nedorit fără să îţi dai seama.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să faci unele sacrificii pentru a scăpa de kilogramele în plus pe care le-ai acumulat în perioada sărbătorilor. Nu va fi deloc uşor, mai ales că de abia ai prins gustul şi gândul îţi zboară doar la bunătăţi. Înlocuişte alimentele grele cu legume şi carne slabă, dar ai grijă să consumi şi foarte multe lichide.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu slăbeşti greu, dar nu ai ambiţia de a-ţi propune acest lucru. Eşti foarte comod, mănânci pe fugă tot ce este nesănătos, te înfometezi când nu trebuie, iar seara goleşti frigiderul. Fii mai organizat, fă-ţi un program strict şi renunţă la sedentarism.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Pentru tine, kilogramele în plus nu sunt o problemă, dar nu pentru că ele nu ar exista. Iubeşti mâncarea şi de bucuri de orice gustare din plin. Dacă ţi-ai propune să ţii o cură, rezultatele s-ar vedea imediat şi nu ar trebui să te chinui foarte mult.

Leu (22 iulie - 22 august)

Adori să guşti din toate şi să încerci tot ce se poate în materie de mâncare, dar aceste obiceiuri nu fac prea bine siluetei. Dacă începi să înlocuieşti alimentele pline de calorii cu unele light, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti perfecţionist, aşa că nu vei permite să iei prea mult în greutate. Ai mâncat mai mult conştient fiind că vei lua câteva kilograme, dar ţi-ai făcut şi un plan pentru a slăbi. Cred că deja ai renunţat la multe feluri pe care le-ai încercat în acest concediu şi meniul tău constă mai mult din salate şi fructe. Corpul tău va deveni repede cum a fost.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Pe tine mişcarea te scapă de problemele de greutate. Chiar dacă ai mâncat mai mult decât de obicei în această perioadă, soluţia este ca sportul să revină în viaţa ta în doză dublă. Nu te chinui prea mult cu un regim alimentar strict, va da rezultate, dar mai mult decât ţi-ar fi util.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Te îngraşi foarte repede atunci când mănânci mai mult decât de obicei, dar semnalezi imediat problema şi iei măsuri. Nu va fi deloc uşor şi necesită timp chiar dacă urmezi un regim strict, de la care nu te abaţi. Combină sportul cu o alimentaţie sănătoasă şi înarmează-te cu răbdare.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

E normal ca după sărbători să ne întoarcem la locul de muncă cu câteva kilograme în plus, dar asta nu înseamnă că trebuie să stăm cu mâinile în sân. Mişcarea şi renunţarea la grăsimi te vor ajuta să redevii tu însuţi. Nu este greu, dar trebuie să ai ambiţie şi să te ţii de treabă.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu