HOROSCOP: Cât de iertător eşti, în funcţie de horoscop. Cele mai răzbunătoare zodii: să nu le stai în cale

Greșeala este ceva uman și se mai întâmplă ca, din când în când, noi să greșim față de unele persoane, iar alții să greșească față de noi, scrie realitatea.net.

Specialiștii în astrologie au studiat o serie de caracteristici comune ale zodiilor și au aflat cât de iertători sunt oamenii în funcție de semnul în care s-au născut.

Berbec

Berbecii pe cât de rapizi sunt la mânie, pe atât de ușor iartă. Partea proastă este că, atunci când sunt supărați, nu vorbesc deloc, se închid în ei, iar tăcearea poate fi apăsătoare și ți se poate părea că “ruptura” va fi definitivă. Cu toatea acestea, Berbecii apreciază onestitatea și candoarea și vor ierta foarte ușor dacă îi abordezi direct și sincer.

Taur

Taurilor le place foarte mult să se contrazică și este foarte ușor să intri în conflict cu ei. Însă pentru Tauri, cearta este ceva distractiv. Ei sunt foarte agresivi, chiar cruzi, iar apoi se comportă ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Cel mai repede îi “înmoi” luându-i la sentiment, povestindu-le despre primele momente în care v-ați cunoscut. Sunt foarte loiali și de multe ori își cer ei scuze dacă se consideră vinovați cu ceva. Nu sunt ranchiunoși.

Gemeni

Gemenii sunt foarte iertători. De cele mai multe ori conflictele apar din cauză că nu știu când să tacă. De asemenea, lor le place să se certe de dragul de a vorbi. Jumătate din vorbele pe care le spun nu sunt intenționate, este un fel de sport. Își cer iertare imediat ce au făcut ceva greșit.

Rac

Racii sunt ranchiunoși și îți vor purta pică multă vreme. Trebuie să fii atent cu acest semn zodiacal întrucât va face tot posibilul să se răzbune. Dacă ai trecut în tabăra “dușmanilor”, ca să îmbuni un Rac ar trebui să-l “mituiești” cu ceva foarte scump. Chiar și așa, nu ar trebui să te mire dacă nu te iartă.

Leu

Leului îi face plăcere conflictul, doar de amorul artei. De multe ori merge prea departe și rănește, dar se retrage imediat rușinat. Nu te aștepta să-și ceară iertare pentru asta, însă fii sigur că n-a fost cu intenție. Dacă vrei să fii în relații bune cu un Leu, prefă-te că nimic nu s-a întâmplat. Dacă și tu treci cu vederea, și el va face la fel, fără să-ți poarte pică. Mai mult, după o ceartă, vei putea să râzi foarte mult alături de un Leu.

Fecioara

Fecioarele sunt foarte încăpățânate și răzbunătoare. Dacă te consideră “dușman” foarte greu vei reuși să-i (re)intri în grații. Cea mai bună șansă de a fi iertat este să-I scrii o scrisoare în care să-i spui câta dreptate a avut el(ea) și cât de greșit ai procedat tu. De asemenea, Fecioarelor le place să simtă că alții au nevoie de ele. Nu încerca să “mituiești” o Fecioară cu cadouri. Ți le va întoarce cu o listă suficient de mare de reproșuri.

Balanța

Balanțele iubesc drama, ceartă, însă nu reușesc să-și controleze nervii și totul escaladează într-un conflict de amploare. Când sunt supărați pe cineva, nativii din Balanță nu mai vorbesc cu persoana respectivă. Deloc! Pot trece ani sau chiar o viață de om. Sunt foarte încăpățânați și conflictuali și ar fi bine să eviți o ceartă cu ei. Poți obține iertarea de la o Balanță cu o scrisoare foarte sentimentală.

Săgetător

După faptă și… răsplată, zice un proverb. Mai puțin în cazul Săgetătorului. Este cea mai iertătoare dintre zodii. Ei au o abilitate înnăscută de a vedea lucrurile din ambele părți ale conflictului. Dacă vrei să fii iertat de un Săgetător prezintă-i ceartă ca și când a fost o dezbatere între membrii aceleiași echipe sau propune-i ceva aventuros. Te va ierta într-o secundă.

Capricorn

Capricornii sunt mândri și răzbunători, nu iartă prea ușor. Mai mult, au o limbă foarte ascuțită și fac tot posibilul să-ți dea viața peste cap. Uneori, oamenii ajung să-și ceară iertare doar pentru a scăpa de teamă că vor fi “urmăriți” de răutatea Capricornului și de dorința lui de a-și plăti toate polițele. Capricornii nu iartă, însă dacă le faci niște cadouri scumpe s-ar putea să treacă cu vederea.

Vărsător

Vărsătorii se consideră etalon de moralitate și cinste, așa încât iartă foarte greu pe cineva. Nu sunt nici foarte raționali și dacă ei consideră că ai o influență negativă asupra lor, nu ai șanse prea mari să fii iertat. Dacă, însă, ei au senzația că își fac un bine iertându-te o vor face.

Pești

Peștii sunt foarte mândri și nu iartă foarte ușor. Când vine vorba despre Pești, ei consideră că dacă nu ești cu ei, ești împotriva lor. Chiar dacă te iartă, totuși, tot îți vor purta pică. Peștii se ghidează după intuiție și dacă ei simt că ești “ciudat”, foarte greu vei reuși să le schimbi părerea.

Scorpion

Pot trece ani, foarte mulți ani, până când să primești iertarea de la un Scorpion. Mai mult sunt și foarte răzbunători și periculoși. Cu toate acestea, poți obține iertarea cu favoruri bănești sau cu promisiuni de înaintare pe scara socială. Poți să-l inviți la o petrecere unde să-i faci cunoștință cu oameni de vază și te va ierta… la un moment dat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu