Horoscop: Câştiguri fabuloase în bani pentru două zodii

Iată ce va rezerva astrele pentru ziua de marți, 7 august 2018:

Berbec

Încearcă să stai departe astăzi de persoanele despre care știi că nu te plac, pentru că vor ieși scântei. După-amiază vei face un drum mai lung, așa că vei ajunge acasă mai târziu ca de obicei, scrie realitatea.net.

Taur

Indiferent cât de multă treabă ai, nu uita de programul stabilit cu partenerul de viață. Dacă nu-i vei fi alături în după-amiaza asta, nu te mira de reacția radicală pe care o va avea față de tine. Știi că are o personalitate foarte puternică.

Gemeni

Ai parte de un mic incident la locul de muncă, însă colegii te vor ajuta să treci ușor peste eveniment. Seara ești așteptat de prieteni în oraș și vei uita de toate neplăcerile.

Rac

Niște probleme de sănătate îți cam dau bătăi de cap, așa că nu ar fi rău să faci un control sau niște analize. Ai grijă la efortul pe care îl depui, zilele astea. Îți place munca fizică, dar uneori exagerezi.

Leu

Ai avut o discuție în contradictoriu cu cineva drag și acum regreți tot ce ai spus. Vrei să pui mâna pe telefon și să explici situația. Ascultă sfatul cuiva mai în vârstă din familie și lăsă să treacă câteva zile, scrie Ziua de Cluj.

Fecioara

De dimineață cazi pe gânduri și începi să îți pui tot felul de întrebări existențiale. Te aduce șeful cu picioarele pe pământ. Vrea să știe care este situația proiectului de care te ocupi, mai ales că se aproprie termenul limită.

Balanța

Te simți foarte obosit, deși săptămâna e abia la început. Ar fi bine să faci și tu o pauză. Una de câteva zile. Ia-ți partenerul de viață și plecați undeva să vă relaxați. Proiectele la care lucrezi mai pot aștepta sau, dacă nu, roagă pe cineva să te înlocuiască.

Scorpion

Vei avea parte de o zi pe placul tău, mai ales că seara o petreci alături de persoane dragi. La locul de muncă va fi puțină agitație, dar ceea ce se întâmplă nu te privește pe tine.

Săgetător

Primești o invitație la un eveniment legat de profesie, dar se suprapune cu unul personal. Nu îți va fi ușor să alegi. Va trebui să te decizi, dar analizează bine: ce ai câștiga și ce ai pierde cu alegerea făcută.

Capricorn

Fii mai atent la ceea ce mănânci astăzi. Căldura de afară te-ar putea afecta și pe tine, dar și calitatea alimentelor pe care le consumi, așa că încearcă să te abții să cumperi de la orice colț de stradă.

Vărsător

Ești cam agitat pentru că știi de pe acum că vei sta după program la muncă. Perioada concediilor te obligă să suplinești munca unor colegi. Ca să suporți mai ușor, gândește-te că la fel se întâmplă și când pleci tu în vacanță.

Pești

Ai grijă ce faci cu banii zilele astea, pentru că s-ar putea să apară niște cheltuieli neprevăzute și nu ai vrea să te prindă cu portofelul gol. Oricât te-ar tenta, evită achizițiile scumpe.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu