Horoscop: Care sunt cele mai bune cupluri sexuale în astrologie

Pătrunde în astrologia sexuală a zodiilor şi descoperă astro-cuplurile cu cea mai mare compatibilitate sexuală. Garbo.ro îţi prezintă sufletele pereche sexuale în astrologie.

Vărsător – Taur

Pe plan sexual, compatibilitatea dintre Taur şi Vărsător beneficiază de cel mai ridicat punctaj. Opusurile se atrag şi se completează. Unul are imaginaţie, celălalt răbdare. Unul este spontan, îndrăzneţ şi pasional, celălalt dornic să experimenteze şi să-şi încânte simţurile. Unul oferă, celălalt oferă şi el. Taurul nu este omul noului în general, însă în dormitor este dispus să rişte şi să câştige şi este lipsit de inhibiţii. Amândoi au senzualitate şi pun preţ pe acest lucru. Împreună, împărtăşesc entuziasm, experienţe sexuale profunde, dar şi momente de tandreţe. Încă de la începutul relaţiei lor, experienţele sexuale pe care le au împreună vor constitui un punct puternic de legătură între ei.

Berbec – Balanţă

În dormitor, există o compatibilitate sexuală incendiară între Berbec şi Balanţă. Berbecul este maestru în arta seducţiei şi expert în a face dragoste. Balanţei ii place să fie iniţiată şi învăţată şi acceptă provocările Berbecului. Experienţa şi tehnica Berbecului merge de minune cu pasiunea şi dorinţa de a-şi explora potenţialul erotic al Balanţei. În plus, Berbecul este atras de latura artistică a Balanţei, încercând să o descopere şi să o exploreze. Împreună, au parte de experienţe memorabile. Actul erotic dintre cei noi este un dans cosmic, o înlănţuire între suflete şi trupuri.

Capricorn – Rac

Uniunea sexuală dintre un Capricorn şi un Rac nu este o simplă uniune sexuală. În compania unui partener potrivit precum este Racul, Capricornul poate face dintr-o experienţă banală o experienţă spiritual-sexuală de neuitat. Racului îi place să îi fie explorat trupul, Capricornului îi place să exploreze. Racul este sensibil şi delicat şi trece adesea prin stări emoţionale schimbătoare, iar Capricornul îi oferă Racului echilibru şi stabilitate emoţională. Pentru amândoi contează preludiul, dar şi atingerea unei stări maxime de extaz.

Scorpion – Leu

Ce se întâmplă atunci când în dormitor se întâlnesc două personalităţi puternice? Ies scântei? Flăcări? Se poate. Se poate, însă să nu vă fi aşteptat ca între Scorpion şi Leu să existe o compatibilitate atât de mare şi o deplină înţelegere. Amândoi sunt dinamici şi energici. Niciunuia nu îi place să fie dominat aşa că în dormitor se instaurează între cei doi un raport de egalitate. Scorpionul este poate mai senzual şi mai creativ, însă Leul oferă protecţie şi confort. Se simt excelent unul în compania celuilalt şi nopţile lor sunt de multe ori lungi, pasionale, trăite la intensitate maximă.

Fecioară – Peşti

Fecioarele şi Peştii… sunt suflete sexuale complete. Familişti convinşi, în dormitor, Peştii sunt precum cameleonii. Sunt maleabili şi flexibili. Îşi schimbă tactica şi abordarea în funcţie de nevoile şi dorinţele partenerului. Fiindcă sunt în totalitate emoţionali, vor fi receptivi la stările partenerului. Fecioara nu este atât de deschisă şi îi este uşor teamă să se exprime sexual sau să-şi exploreze propria sexualitate, însă în compania nativului din Peşti va scăpa de toate inhibiţiile şi temerile sale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu