HOROSCOP: Care este cea mai frumoasă zodie: fascinează cu toată ființa ei

"Care este cea mai frumoasă zodie" este o întrebare pe care suntem sigure că ţi-ai adresat-o şi tu adesea, scrie realitatea.net.

În timp ce toate nativele sunt atrăgătoare în felul lor şi fiecare zodie are capitalul ei de seducţie pus deoparte, care este semnul "rupt din basme"?

Din punct de vedere fizic, cea mai frumoasă zodie este nativa din Săgetător! Această femeie norocoasă va fascina prin trupul şi chipul său! Fetele născute în acest semn zodiacal sunt în general înalte, suple, dar au un posterior rotund, „obraznic”, şi o pereche de picioare formidabile! Mişcarea agilă și graţioasă a corpului atrage bărbaţii, care sunt gata să se „târască” în urma acestei mândre native!

Nici chipul celei mai frumoase zodii nu este mai prejos! Fetele din Săgetător vor fascina cu buzele lor pline, care aprind imaginația admiratorilor. Ochii adânci, strălucitori şi limpezi sunt la fel de captivanţi: plini de lumini vesele, ei vor bântui visele reprezentanţilor de sex masculin. Nasul este cel mai adesea fin, delicat, iar faţa ovală sugerează idealul perfecţiunii! Cel mai adesea, părul nativei este des, în nuanţe de brunet, cu tonuri roşcate sau aurii, care îi adaugă şi mai multă viaţă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu