HOROSCOP: Caracteristicile zodiilor de apă. Tot ce trebuie să știi despre Rac, Scorpion, Pești

Există patru elemente fundamentale, iar apa este unul dintre ele, alături de pământ, foc și apă. Fiecare dintre aceste elemente reprezintă trei zodii, așa că fiecare dintre noi s-a născut sub semnul unuia dintre cele patru semne. Cele trei semne zodiacale care sunt semne de apă sunt Racul, Scorpionul și Peștii.

Iată care sunt caracteristicile zodiilor de apă și ce au în comun Racul, Scorpionul și Peștii

1. Oamenii născuți sub semnul zodiilor de apă au foarte accentuată latura emoțională. Asemeni apei, emoțiile lor sunt în continuă schimbare. Așa se explică de ce acum zâmbesc, iar în minutul următor le tună și le fulgeră. Unii dintre ei au capacitatea de a-și controla emoțiile, alții, nu.

2. Printre caracteristicile zodiilor de apă se numără și capacitatea de a arăta emoțiile în cele mai diferite moduri. Trebuie făcută precizarea că sunt extrem de maleabili, așa cum este apa care poate lua forma oricărui vas în care este pusă, dar fără ca asta să aducă vreo schimbare felului lor de a fi. Nu te lăsa impresionată de schimbările de atitudine pe care le au nativii zodiilor de apă. Nu vor rămâne niciodată în starea respectivă, urmând să revină la stilul lor caracteristic.

Caracteristicile zodiilor de pământ

3. Una din caracteristicile zodiilor de apă este aceea că toți nativii sunt extrem de secretoși. Ei au propriile lor convingeri și păreri despre lume și despre ceea ce se inatmplă în jurul lor și nimic nu-i poate face să-și schimbe această părere, chiar dacă merg împotriva curentului.

4. O altă trăsătură pe care o vei găsi la toate zodiile de apă este aceea că nativii sunt fie foarte vorbăreți, fie extrem de tăcuți. Și unii și alții pot avea momente în care își depășesc aceste limite, iar tăcuții vor fi cei mai vorbăreți și invers.

5. Toți nativii care aparțin zodiilor de apă au un efect special asupra celor din jurul lor. Reușesc să calmeze spiritele încinse, sau să le inflameze pe cele liniștite. De regulă prima varianată este cea mai des întâlnită.

6. Nativii care aparțin zodiilor de apă sunt extrem de intuitivi, mai ales femeile, și reușesc prin metode numai de ei știute să exceleze în tot ceea ce fac.

7. Nativii zodiilor de apă sunt plini de compasiune pentru semenii lor, nu suportă durerea altora și oferă celor din jur suport pentru a evolua. O fac cu naturalețe și fără să ceară o răsplată.

Caracteristicile zodiilor de aer

8. Departe de a fi oameni perfecți, nativii zodiilor de apă sunt foarte capricioși, schimbători și deseori radicali în atitudine. Excesele de atitudine îi macină, le regretă și îi fac să se simtă rușinați. Cu toate acestea nu le vor recunoaște niciodată.

9. Se implică total în relațiilor lor, o fac în mod sincer și fără să urmărească ceva anume. Sunt romantici prin natura lor, dar sunt de asemenea și neglijenți și superficiali.

Caracteristicile zodiilor de foc

10. Toți nativii din zodiile de apă au o mare capacitate de a-i manipula pe oameni și o fac fără să aibă reținerei față de modul în care își aplică strategia. Pot fi delicați și subtili sau pot acționa în forță, scrie antena3.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu