HOROSCOP. Când să o ceri de soție, în funcție de zodia ei

Berbec
Nativele zodiei Berbec sunt persoane nesofisticate, însă care preferă noutatea. Le stimulează elementele de prospețime, iar când vor fi convinse că în relație se vor bucura mereu de lucruri noi care să le suscite interesul vor spune DA.

Taur
Femeile Taur se tem de angajamentele parafate, cărora le dau un înțeles contractual. Totuși, în momentul în care bărbatul de lângă ele le conferă suficientă încredere să facă pasul cel mare, cererea în căsătorie este doar o formalitate.

Gemeni
Femeile Gemeni au o curiozitate înnăscută, de aceea au nevoie de nou în fiecare zi, mai ales într-o relație de durată. În momentul în care se simt iubite, înțelese și încurajate în curiozitatea lor, poți să închiriezi salonul pentru nuntă.

Rac
Femeile Rac acordă o importanță sporită familiei. De aceea ea are nevoie de un adăpost sigur, de un stâlp al familiei puternic și abia atunci va fi gata să renunțe la sprijinul părinților pentru a-și petrece viitorul alături soț.

Leu

Femeile Leu vor să cucerească, însă se vor lasă cucerite doar de un bărbat puternic, care să o facă să-l urmeze fără să clipească. În momentul în care un bărbat se poate ridică la standardele impuse de o femeie Leu, atunci poate îndrăzni și să-i ceară mâna.

Fecioara

Femeile Fecioara analizează fiecare aspect al viețîi lor în cele mai mici detalii. Iar căsătoria nu este un lucru pe care să-l lase la voia întâmplării. Ele caută înțelegerea pe toată planurile cu bărbatul de lângă ele, precum și securitatea emoțională și materială. Dacă nu le au, nici gând să se mărite.

Balanță

Femeile Balanță vor să aibă aceleași idealuri cu partenerii lor. Un bărbat poate îndrăzni să ceară mâna unei femei Balanță doar dacă este sigur că îi înțelege și îi acceptă valorile de viață. Altfel șansele sunt foarte mici, că să nu spunem inexistente.

Scorpion

Femeile Scorpion nu sunt firi prea emoționale. Pentru a putea cere în căsătorie o femeie Scorpion, un bărbat trebuie să fie sigur că această îl iubește la nebunie. Dacă nu, n-are nicio șansă să îi fie acceptată propunerea.

Săgetător

Femeile Săgetător sunt romantice și nebunatice și vor acceptă bărbatul care va fi dispus să trăiască la fel de copilăros că și ele. Femeile Săgetător au cerințe emoționale ridicate și un bărbat obișnuit nu se poate ridică la nivelul lor. Doar un bărbat suficient de puternic va fi acceptat pentru căsătorie.

Capricorn

Femeile Capricorn prețuiesc foarte mult iubirea și căsătoria nu este un joc pentru ele. Deși se îndrăgostesc destul de repede, nu fac pasul cel mare foarte ușor. Vor acceptă un bărbat care le va înțelege încăpățânarea.

Vărsător

Femeile Vărsător sunt în căutarea unui partener pentru o viață, care să o înțeleagă și să o trateze că egal al sau. Ele cred că mariajul este că un joc de șah în care descoperi zi de zi punctele forțe ale celuilalt.

Pești

Femeile Pești sunt firi emoționale, timide, dar care lasă aparență unor femei sofisticate. Ele au nevoie de un suflet care să le vindece sufletul, căci rănile lor sunt destul de multe. Femeia Pești va acceptă că soț bărbatul care îi va înțelege și acceptă trecutul, scrie a1.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu