HOROSCOP: Barbaţii marionetă. 3 zodii pe care le joci pe degete

Iată în ce zodii sunt născuți bărbații care pot fi foarte ușor manipulați:

Rac

Dacă vrei un bărbat bun, docil, iubitor, care să te lase să faci ce vrei, atunci ai nevoie de un Rac. Bărbatul acesta îți va respecta libertatea și chiar te va încuraja să îți vezi de pasiunile tale. Nu e deloc certăreț, din contră, pleacă de fiecare dată capul pentru a pune punct oricărui conflict. Este foarte loial, astfel că odată ce l-ai cucerit poți fi sigură că rămâne al tău pentru totdeauna. Te va îngriji când ești bolnavă și te va așteaptă seara când ieși de la serviciu cu un buchet de flori.

Fecioară

Chiar dacă poți spune că ai dat peste cel mai cicălitor și mai critic bărbat, trebuie să știi că doar gura e de el. În rest, e pâinea lui Dumnezeu! E cald și bun, drăgăstos și jovial. Te va ajuta mereu fără să pună întrebări de ce și pentru ce și fără să ceară nimic în schimb. Dacă îi vei oferi siguranța de care are nevoie, vei putea face din el tot ce îți dorești. Se va implica foarte mult în relație, în casă și va avea grijă să nu îți lipsească absolut nimic. Pentru că te va prețui mai mult decât orice.

Pești

Nici nu bărbatul Pești nu trebuie să îți faci nicio grijă. Se va face pres în fața ta doar ca să știe că îți e bine. Niciun alt bărbat nu știe mai bine decât el să te facă să râzi și să te simți ca și cum lumea ar fi numai a ta. E capabil să îți pună universul la picioare și să te facă să te simți perfectă. Iar tu îl poți manevra exact așa cum dorești. Este un soț minunat, care te va ajuta de fiecare dată când ai nevoie și care îți va rapid execută dorințele, scrie ele.ro
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu