HOROSCOP: Balanţele ar putea scăpa de un necaz, iar conflictele din trecutul Vărsătorilor nu s-au stins

RAC
Sunt complicate situaţiile generate de evenimentele din ultimele zile şi nu le poţi gestiona cum se cuvine, în special din cauză că îţi lipsesc anumite informaţii.

LEU
Este mai bine să fii, pe cât posibil, spontan şi sincer faţă de toţi cei din jur, chiar dacă vei sesiza că există şi persoane care nu îţi răspund aşa cum sperai.

FECIOARĂ
Stai la sfat cu oameni importanţi, dar ştii că această situaţie va atrage unele responsabilităţi pe care nu îţi face plăcere să ţi le asumi, dovadă fiind faptul că le-ai tot amânat.

BALANŢĂ
Este posibilă o intervenţie salvatoare din partea unui prieten sau a unor protectori. Poate că intenţia lui nu e de a te scoate din necaz, dar asta va rezulta.

SCORPION
S-ar putea să îţi fie recunoscute meritele sau să ţi se ceară detalii despre o iniţiativă văzută acum ca fiind o soluţie pentru o problemă importantă, la serviciu.

SĂGETĂTOR
Ai curajul necesar de a trece la acţiune, orice ţi-ai fi propus. Te atrag depărtările, fie ele locuri sau persoane aflate la distanţă, de care ţi-e dor.

CAPRICORN
Este important să tratezi cu seriozitate soluţiile pe care ţi le oferă cei din familie, indiferent cum ţi se par. Pentru că nu îţi place să fii ajutat, ai putea respinge idei deosebit de valoroase.

VĂRSĂTOR
Sunt posibile modificări într-un contract sau în relaţia cu unul dintre parteneri, pe care vei dori să le pui imediat în practică, deşi ştii că această dorinţă este alimentată de conflicte care nu s-au stins.

PEŞTI
Pot să apară întârzieri sau complicaţii în activitatea profesională, dacă eşti azi la serviciu. Dacă nu, acestea se pot manifesta în treburile de zi cu zi.

BERBEC
Poate că te aştepţi la o pauză pe care o consideri binemeritată după evenimentele acestei săptămâni, dar încă nu e momentul să te relaxezi de tot şi să fii neglijent, mai ales în relaţiile cu cei dragi.

TAUR
Cei din familie aşteaptă să mediezi un conflict pe care tot tu l-ai generat, chiar dacă ai făcut-o indirect sau prin infiltrarea unor informaţii inexacte.

GEMENI
Cei din anturajul apropiat vin cu idei menite să dezgheţe atmosfera. Poţi răspunde acestor invitaţii, chiar dacă nu simţi nevoia de destindere.

loading...

Lasă un comentariu