Horoscop aztec: Cele 3 calităţi care îţi garantează succesul

Spre deosebire de zodiacul occidental, în astrologia aztecă, ascendentul nativilor este reprezentat printr-o forţă a naturii, element natural sau aspect important din viaţa de zi cu zi. Acestea dictează calea pe care individul trebuie să o parcurgă şi calităţile pe care trebuie să le şlefuiască pentru a reuşi în viaţă, relatează Feminis.ro.

Apa: 2-21 februarie 

Cei născuţi în această perioadă au un caracter original, o intuiţie de excepţie şi darul clarviziunii. Sunt oameni extrem de inteligenţi şi le place să lucreze în domenii care le testează tenacitatea şi capacităţile. Sunt transparenţi, direcţi şi se implică 100% pentru a duce la indeplinire proiectele la care lucrează. 

Primăvara: 22 februarie - 13 martie 

Cei născuţi în această perioadă ar trebui să profite de creativitate şi de curajul de a lua decizii rapid şi eficient, dar şsi de faptul că sunt extrem de realişti. Nu se tem de viitor şi sunt perseverenţi, fiindcă ştiu exact ce îşi doresc şi ce şanse au să obţină acel lucru. 

Flori: 14 martie - 2 aprilie 

Nativii cu acest ascendent au foarte bune abilităţi de comunicare, un bun simţ ieşit din comun şi un dinamism molipsitor. Calităţile acestora le permit să îi convingă pe ceilalţi de absolut orice. Rareori îi vezi stând degeaba, fiindcă urăsc noţiunea de plictiseală. Vor să ştie că este nevoie de ei şi ţin să se facă utili cu orice preţ. Ar trebui să se axeze pe studiul minţii umane pentru a avea succes. 

Câmpul: 3 - 22 aprilie 

Cei născuţi în această perioadă au înclinaţii artistice excepţionale şi o capacitate admirabilă de a-şi controla comportamentul. Sunt perseverenţi şi ştiu cum să-şi ţină emoţiile în şah, făcându-i să pară adesea drept reci şi calculaţi. Faptul că iartă, dar nu uită, îi va ajuta să înveţe din propriile greşeli şi să nu le mai comită a doua oară. 

Seceta: 23 aprilie - 12 mai
Calităţile care îi ajută să obţină succesul pe cei născuţi în această perioadă sunt simţul practic, sinceritatea şi sensibilitatea artistică. Sunt realişti şi nu le place să fie înşelaţi, mai ales pentru că sunt extrem de sinceri, până la punctul în care şi dacă ar vrea să mintă, mimica şi gesturile i-ar da de gol. Faptul că privesc viitorul cu optimism sşi emană energie pozitivă, indiferent de cât de grea este etapa prin care trec, îi va ajuta să ajungă în vârful piramidei succesului.

Mâncare: 13 mai - 1 iunie 

Abilităţile de învăţare, controlul emoţional şi creativitatea sunt principalele calităţi care îi recomandă pentru o carieră de succes. Simt nevoia să fie pe primul loc şi nu suportă să îi vada pe alţii că le-o iau inainte. Au o memorie excelentă şi ar trebui să profite de asta şi de faptul că reuşesc să îşi menţină calmul în situaţii stresante. 

Sare: 2 - 21 iunie 

Abilităţile de comunicare, talentul literar şi comportamentul excentric sunt trăsăturile pe care ar trebui să mizeze pentru a obţine succesul cei născuţi în această perioadă. Vorbesc fluent două sau trei limbi străine, se exprimă elegant şi au şanse să devină unii dintre cei mai îndrăgiţi scriitori, critici sau jurnalişti ai vremii. Atenţie, însă, la dorinţa de a fi tot timpul în lumina reflectoarelor! Este o armă cu două tăişuri. 

Porumb: 22 iunie - 11 iulie 

Curiozitatea, imaginaţia şi optimismul, împreună cu farmecul personal sunt acele trăsături care îi garantează celui născut în această perioadă o ascensiune profesională rapidă. Îşi bagă nasul peste tot şi sunt suficient de abili pentru a descoperi informaţii utile prin mijloace extrem de perspicace. În plus, sunt atrăgători şi asta îi ajută să se facă plăcuţi în majoritatea cercurilor în care intră. Sunt adesea căutaţi pentru sfaturile bune pe care le oferă, aşa că ar trebui să profite de asta în carieră. 

Petrecere: 12 -31 iulie 

Personalităţi vesele şi optimiste, oamenii născuţi în această perioadă au darul seducţiei şi se împrietenesc pe loc cu absolut oricine. Au întotdeauna cui să ceară ajutorul în momentele grele şi mizează mai ales pe flirt pentru a avansa. Nu este un lucru rău, atâta timp cât ştii sa faci diferenţa între flirt nevinovat şi avansuri în toată regula. 

Foc: 1-20 august 

Intuiţia, ambiţia şi generozitatea sunt cele trei calităţi pe care cei născuţi în această perioadă ar trebui să le cultive pentru a avea succes. Încrederea în sine îi ajută să obţină absolut orice îşi doresc, iar când ajung în vârf, nu au nicio reţinere în a da o mână de ajutor celor care au pornit la drum alături de ei, fiindcă sunt adepţii competiţiei şi din moment ce tot ceea ce au, au obţinut prin propriile forţe, nu se tem că le vor pierde de îndată ce urcă şi alţii la bordul navei succesului.

Casa: 21 august - 9 septembrie 

Inteligenţa practică, simţul ordinii şi loialitatea sunt cele trei caracteristici pe care nativii din această perioadă ar trebui să se bazeze în carieră. Poţi conta pe ei oricând, indiferent de cât de complicată este situaţia. În plus, sunt realişti şi practici, aşa că nu pot fi duşi de nas prea uşor. Perfecţiunea este cuvântul de ordine în viaţa lor şi vor să fie luaţi în serios. 

Divinitate: 10 - 29 septembrie 

Altruismul, simţul umorului şi creativitatea îi vor ajuta pe cei născuţi în această perioadă să reuşească în carieră. Sunt extrem de sensibili, însă compensează cu un simţ al umorului care îi ajută să treacă peste momentele dificile şi sunt extrem de apreciaţi dacă fac parte dintr-o echipă, pentru că astfel, reuşesc să detensioneze atmosfera. Sunt blânzi, dar destul de ambiţioşi încât să reuşească orice îşi propun.  

Munte: 30 septembrie - 19 octombrie

Magnetismul, simţul umorului şi spiritul de solidaritate îi ajută pe cei născuţi în această perioadă să obţină succesul. Sunt genul de oameni care împart tot ce au cu ceilalţi şi au o capacitate de a-i influenţa pe ceilalţi, în ciuda faptului că nu sunt neapărat foarte atrăgători.  

Vânătoare: 20 octombrie - 8 noiembrie 

Voinţa, încrederea în sine şi originalitatea îi recomandă ca angajaţi exemplari. Au tot timpul un răspuns amuzant la orice întrebare şi au o minte ageră, care îi ajută să iasă din încurcături. Nu oferă niciodată mai mult decât pot oferi şi nu se lasă purtaţi de val, indiferent de circumstanţe.

Pene: 9 - 28 noiembrie 
 
Sunt intelectuali interesaţi de latura spirituală, capabili să ia decizii şi generoşi. Sunt genul de oameni care nu se dau în lături de la nimic şi sunt gata oricând să dea o mână de ajutor. Atenţie, însă, fiindcă de regulă, nu primesc înapoi la fel de mult pe cât au dat, aşa că ar trebui să se concentreze mai mult asupra propriei situaţii în loc să ajute în stânga şi în dreapta până îşi epuizează resursele. 

Ploaie: 29 noiembrie - 18 decembrie 

Spontaneitatea, personalitatea extrovertită şi abilitatea de a ieşi din orice încurcătură sunt cele trei trăsături care îi duc pe culmile succesului. Atenţie, însă, fiindcă ar putea cădea în capcana egoismului, întrucât cei din jur nu reuşesc să treacă dincolo de obişnuinţa acestora de a-şi exprima constant trăirile şi nemulţumirile. 

Stele: 19 decembrie - 7 ianuarie 

Echilibrul de care dau dovadă, caracterul reflexiv şi personalitatea sociabilă sunt trăsăturile pe care ar trebui să pună accentul cei născuţi în această perioadă, pentru a reuşi în carieră. Emană un calm molipsitor şi reuşesc să îşi păstreze cumpătul în situaţii dificile. Analizează profund situaţia, sunt extrem de critici cu ei înşişi, dar şi cu cei din jur şi reuşesc să găsească soluţiile cele mai bune.   

Creţtere: 8 ianuarie - 1 februarie 

Prudenţa şi sinceritatea, combinate cu o dorinţă nestăvilită de a munci şi de a se face utili, fac din cei născuţi în această perioadă angajaţii ideali. Le place să se implice, cât timp şi remuneraţia este pe măsură. Prudenţa este atuul lor principal, motiv pentru care rareori fac greşeli.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu