Horoscop arboricol: Ce copac te reprezintă, în funcţie de data naşterii

Astrologia convenţională este formată din semne ce reprezintă animale mai mult sau mai puţin fioroase. SfatulPărinţilor.ro prezintă o variantă “vegetală” a horoscopului. Află ce copac eşti, potrivit zodiacului arboricol.

Măr – Dragoste

Date: 25 iunie – 4 iulie; 23 – 31 decembrie

Încântător, atractiv, cu o aură plăcută, este o fire aventuroasă, căreia îi place flirtul, este sensibil şi întotdeauna îndrăgostit. Vrea să iubească şi să fie iubit, este un partener tandru şi credincios. Foarte generos, cu talente ştiinţifice. Trăieşte în prezent, îi place să filosofeze.

Frasin – Ambiţie

Date: 25 mai – 3 iunie; 22 noiembrie – 1 decembrie

Vivace, impulsiv, foarte atractiv, este ambiţios, inteligent şi talentat. Nu-i plac criticile şi obişnuieşte să se joace cu focul. Este o persoană de încredere, credincioasă şi un partener de viaţă prudent, care acţionează mai mult după ce-i dictează creierul decât după ce-i spune inima.

Fag – Creativitate

Date: 22 decembrie

Este caracterizat prin bun gust, concentrare pe aspectul exterior. Îşi organizează cu grijă viaţa şi cariera, este materialist, strângător, nu risipeşte banii. Nu se implică în acţiuni riscante dacă nu are ceva de câştigat, are grijă de corpul său, este un companion excelent şi un lider performant.

Mesteacăn – Inspiraţie

Date: 24 iunie

Vivace, atractiv, elegant, prietenos, modest. Nu-i plac excesele de niciun fel, nu e pretenţios şi urăşte tot ce este vulgar. Se dă în vânt după aventurile în natură. Este calm şi nu foarte pasional, însă plin de imaginaţie. Reuşeşte să creeze în jurul său o atmosferă calmă şi prietenoasă.

Cedru – Încredere

Date: 9-18 februarie; 14-23 august

Frumos, mândru, ştie ce vrea şi se adaptează perfect în orice condiţii. Îi place luxul, este uşor arogant şi se poate uita de sus la unii oameni. Are o încredere de sine fantastică, este determinat şi puţin nerăbdător. Îi place să îi impresioneze pe ceilalţi cu talentele sale. Are un optimism molipsitor şi obişnuieşte să ia foarte repede deciziile.

Castan – Onestitate

Date: 15-24 mai; 12-21 noiembrie

Deşi este foarte frumos, nu vrea să atragă atenţia. Are un simţ dezvoltat al dreptăţii, este un diplomat înnăscut, însă se irită destul de uşor, de multe ori din pricina lipsei de încredere de sine. Câteodată îşi dă aere de superioritate şi se simte neînţeles de ceilalţi. Are dificultăţi în a-şi găsi un partener de viaţă.

Chiparos – Credinţa

Date: 25 ianuarie – 3 februarie; 26 iulie – 4 august

Puternic, musculos, se adaptează în orice condiţii, ia de la viaţă tot ce e mai frumos, este optimist şi mulţumit cu el însuşi. Nu-i place singurătatea, este un amant pasional, credincios. Totuşi, este temperamental, nu ţine cont de reguli şi vrea tot timpul mai mulţi bani şi mai multe informaţii.

Ulm – Nobleţe

Date: 12-24 ianuarie; 15-25 iulie

Plăcut, modest, nobil, vesel, dar totuşi, neiertător, îi place să conducă, nu să fie condus. Este onest, credincios, îi place să ia decizii în locul altora. Este generos, are un simţ practic şi al umorului foarte dezvoltate.

Smochin – Sensibilitate

Date: 14-23 iunie; 12-21 decembrie

Este foarte puternic, independent, nu îţi admite să-l contrazici. Se bucură de viaţă şi de familie, îi plac copiii şi animalele. Îi place să lenevească, este inteligent şi are simţ practic. Are un simţ al umorului dezvoltat şi îi place să socializeze.

Brad – Mister

Date: 1-11 ianuarie; 5-14 iulie

Este o persoană sofisticată, demnă, caracterizată prin bun gust, dar totuşi încăpăţânată, cu schimbări bruşte de dispoziţie. Îi place tot ce este frumos. Este egoist, dar se schimbă când vine vorba despre ceva tragic. Foarte ambiţios, talentat, de încredere. Are mulţi prieteni, dar şi mulţi duşmani.

Alun – Ieşit din comun

Date: 22-31 martie; 24 septembrie – 3 octombrie

Încântător, nepretenţios, foarte înţelegător, ştie cum să facă o bună impresie. Este un luptător activ pentru cauze sociale, foarte popular, are un simţ al dreptăţii dezvoltat. Este un amant cinstit, onest, tolerant, dar foarte capricios.

Carpen – Bun gust

Date: 4-13 iunie; 2-11 decembrie

Frumos, preocupat de aspectul său, caracterizat prin bun gust. Nu este egoist, îşi face viaţa cât mai confortabilă posibil, duce o viaţă liniştită şi disciplinată. Este în căutarea unui partener drăgăstos şi inteligent. Nu are încredere în oameni şi nu este foarte sigur în deciziile sale.

Lămâi – Îndoiala

Date: 11-20 martie; 13-22 septembrie

Acceptă tot ce-i aduce viaţa, nu îi place să se certe. Urăşte stresul şi lenea. Face sacrificii pentru prieteni. Are multe talente, însă nu este suficient de ambiţios pentru a le dezvolta. Este genul care se plânge constant, este foarte gelos, totuşi, e un partener de viaţă credincios.

Arţar – Independenţa

Date: 11-20 aprilie; 14-23 octombrie

Nu este o persoană obişnuită, este original şi creativ, timid şi rezervat, ambiţios şi mândru, complex şi cu o memorie de invidiat. Îi place sĂ guste din viaţă, câteodată este foarte nervos, învaţă repede şi vrea tot timpul să impresioneze.

Stejar – Curaj

Date: 21 martie

Este robust, curajos, puternic, independent, dar sensibil. Este tot timpul cu picioarele bine înfipte în pământ, este un om de acţiune, este sensibil la schimbări.

Măslin – Înţelepciune

Date: 23 septembrie

Iubeşte soarele, căldura şi sentimentele calde. Este rezonabil, echilibrat, evită agresiunile şi violenţa, este tolerant, vesel, calm. Are un simţ dezvoltat al dreptăţii, este empatic. Iubeşte să citească, îi place compania oamenilor sofisticaţi. Este sensibil şi nu suferă de gelozie.

Pin – Special

Date: 19-28 februarie; 24 august – 2 septembrie

Este robust, activ, natural, ştie cum să îşi facă viaţa frumoasă. Este un bun companion, însă nu se poartă întotdeauna prietenos. Se îndrăgosteşte repede, însă pasiunea dispare la fel de fulgerător. Renunţă uşor, mai ales la lucrurile care îl dezamăgesc. Este o persoană de încredere, pe care te poţi baza.

Continuarea articolului pe SfatulPărinţilor.ro.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu