HOROSCOP. Află cum vei sta cu iubirea în luna MARTIE

Vrei să ştii cum vei sta în luna martie cu dragostea? Citeşte mai jos previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte:

Peşti 

Între tine şi partener pluteşte o tensiune stânjenitoare şi ajungeţi să vă certaţi din orice. Adesea motivele sunt puerile, dar adevăratele motive sunt adânc ascunse şi nimeni nu are curajul să vorbească sincer.

Berbec 

Dispui de o energie senzaţională, dar din păcate o foloseşti în mod negativ în viaţa de cuplu. Vei fi destul de războinică cu partenerul de viaţă dacă nu îţi face pe plac. De aceea, este posibil ca în luna martie să întâmpini ceva greutăţi în viaţa sentimentală. Nici la capitolul cuceriri nu stai prea bine, dacă eşti singură, pentru că le vorbeşti tuturor pe un ton autoritar.

Taur 

Eşti uşor dezamăgită că au cam dispărut fluturii din stomac. Dar trebuie să înţelegi că nu este tocmai un lucru rău. Acum este momentul să faceţi paşi importanţi pentru viitor.

Gemeni 

Martie va fi o lună minunată pentru tine, din punct de vedere sentimental. Te vei îndrăgosti şi este foarte posibil să mergi chiar mai departe de atât şi să pui bazele unei relaţii foarte promiţătoare. Nativele căsătorite vor trăi momente pline de romantism alături de persoana iubită.


Rac 

Eşti într-o etapă a deciziilor şi în ciuda faptului că eşti o fire emoţională, de această dată eşti dispusă să îţi foloseşti raţiunea pentru a lua cele mai bune decizii. De aceste hotărâri depinde viaţa ta emoţională în lunile viitoare, dar pentru că îţi foloseşti raţiunea, ai toate şansele să iei hotărârile potrivite.


Leu 

Luna martie va fi extrem de importantă pentru tine şi partenerul tău. Fie veţi semna acte, fie veţi judeca la rece care este statutul fiecăruia în relaţie. Sinceritatea şi discuţiile deschise sunt esenţiale pentru viitorul cuplului. Vor intra în discuţie şi chestiunile materiale, care ţin strict de voi doi.


Fecioară 

În martie vei fi în centrul atenţiei! Ai ceva aparte care atrage persoanele de sex opus ca un magnet, motiv pentru care este posibil să faci şi multe cuceriri. Cei care sunt deja în relaţii stabile este posibil să facă planuri pentru nuntă sau cel puţin să se gândească la asta.


Balanţă 

Eşti orbită de dragoste, iar dacă partenerul tău are o atitudine ceva mai raţională, interpretezi asta ca pe o lipsă de afecţiune din partea lui.Este bine ca măcar unul dintre voi să fie mai cu picioarele pe pământ, pentru a lua cele mai bune decizii.


Scorpion 

A sosit vremea unor angajamente în cuplu. Fie că ai o relaţie stabilă, fie că tocmai ai întâlnit pe cineva, luna martie îţi oferă cele mai bune aspecte pentru relaţii stabile, de durată.


Săgetător 

Aceasta va fi o perioadă extrem de importantă pentru tine, din punct de vedere sentimental. Simţi că ai intrat într-o nouă etapă, că te-ai îndrăgostit de cine trebuie şi că viaţa ta va fi altfel de acum înainte.Capricorn 
Martie nu aduce o stare tocmai pozitivă în viaţa ta sentimentală. Nativii care au o relaţie se simt singuri şi au senzaţia că partenerul nu este capabil sau dispus să le ofere afecţiune, iar cei singuri nu reuşesc să întâlnească pe cineva care să le trezească interesul.


Vărsător 

Resposnabilitatea şi asumarea angajamentelor sunt acum pe primul loc în relaţia ta. Se vorbeşte despre căsătorie sau investiţii comune, ceea ce te încântă, dar pe de altă parte te şi sperie, pentru că ai impresia că îţi pierzi libertatea.Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu