HOROSCOP: Află când este pregătit de căsătorie, în funcţie de zodie!

Te întrebi când este pregătit să facă marele pas către căsătorie? Răspunsul s-ar putea afla chiar la el în horoscop. Predispoziţia de a-şi lua angajamente pe plan sentimental poate fi influenţată de zodia în care s-a născut şi de alte contexte astrale care îi guvernează destinul.

Berbec
Nativii din Berbec tind să se îndrăgostească fulminant, ca apoi să fie dezamagiţi de partener, pentru că au aşteptări prea mari. Bărbaţii din această zodie "se aşază la casa lor" după mai multe relaţii eşuate, când maturizează suficient încât să nu mai confunde iubirea cu atracţia fizică.

Taur
Taurii iubesc destul de raţional, alegându-şi partenerele atât cu inima, cât şi cu raţiunea. Responsabili şi maturi, Taurii sunt gata să facă marele pas atunci când consideră că au atins înţelepciunea şi confortul material pentru a-şi întemeia o familie.

Gemeni
Iubitul tău din zodia Gemeni priveşte dragostea ca pe o distracţie, iubind totuşi libertatea care contrazice limitele impuse de o relaţie serioasă. Atunci când îi oferi cam tot ce îşi doreşte şi te iubeşte cu adevărat, atinge şi acea nevoie de "hai să construim o familie".

Rac
Racii se nasc gata de căsătorie, pentru că sunt idealişti în amor. Mulţi Raci invită la altar prima iubită din viaţa lor, pe care o divinizează. Dacă îl copleşeşti cu atenţie şi afecţiune, iubitul tău va fi gata să îţi pună marea întrebare şi după 2-3 luni de relaţie.

 

Citiţi în continuare pe ele.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu