HOROSCOP: Afacerile încep să aducă beneficii Vărsătorilor, iar Fecioarele sunt într-o formă excelentă

Embed:

CAPRICORN
Sunteţi preocupat de un schimb de locuinţe sau doriţi să cumpăraţi o casă. Consultaţi familia pentru a evita orice reproşuri ulterioare.

VĂRSĂTOR
O afacere demarată de curând începe să vă aducă beneficii serioase. Evitaţi speculaţiile şi acţiunile la limita legii, ca să nu intraţi în conflict cu autorităţile.

PEŞTI
Sunteţi creativ şi ingenios, calităţi pe care ar fi bine să le folosiţi pentru a porni o afacere. În cazul în care nu vă ajung banii, vă sfătuim să cereţi un împrumut de la o rudă mai înstărită.

BERBEC
Primiţi un ajutor financiar nesperat şi reuşiţi să începeţi o activitate fructuoasă. Ar fi bine să vă abţineţi de la speculaţii, pentru că riscaţi să pierdeţi mult.

TAUR
O persoană pe care o cunoaşteţi întâmplător vă dezvăluie câteva dintre secretele sale de afaceri şi vă stimulează să porniţi o mică afacere.

GEMENI
Este foarte posibil să faceţi un pas important în viaţă. Rudele şi prietenii vă susţin. Dacă nu staţi prea bine cu banii, nu vă faceţi griji! Vă ajută o femeie mai în vârstă.

RAC
Sunteţi hotărât să începeţi o viaţă nouă şi să intraţi în afaceri. Nu este exclus ca după-amiază să găsiţi formula optimă pentru a începe.

LEU
Este un moment bun pentru a începe o investiţie pe termen lung. Deşi riscurile sunt destul de mari, sunteţi optimist, pentru că vă bucuraţi de sprijinul partenerului de viaţă.

FECIOARĂ
Sunteţi într-o formă excelentă şi puteţi avea succes în afaceri, în călătorii şi pe plan sentimental. Cu sănătatea şi cu moralul staţi foarte bine.

BALANŢĂ
Aveţi ocazia să rezolvaţi problemele financiare acumulate în ultima perioadă. S-ar putea să vi se propună asocierea într-o afacere.

SCORPION
Sunteţi în formă şi este momentul să începeţi noi activităţi în cămin. Partenerul de viaţă vă sprijină, iar o rudă mai în vârstă este dispusă să vă ajute financiar.

SĂGETĂTOR
Sunteţi decis să vă ocupaţi de problemele casei. Un bărbat mai în vârstă din familie vă oferă ajutorul, dar încearcă să vă convingă că nu faceţi bine.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu