HOROSCOP: Acestea sunt cele mai rele zodii. Nu te pune cu ele, vei avea de suferit

Acestea sunt cele mai rele zodii! Nu te pune cu ele pentru că vei avea de suferit, scrie realitate.net.

Gemeni

Nativul din Gemeni ocupă locul fruntaş în acest top pentru că face totul premeditat. Are întotdeauna un plan diabolic şi îşi calculează în amănunt paşii atunci când vrea să facă rău cuiva. Se foloseşte de cei mai slabi şi profită de ei, are multe secrete şi se răzbună chiar şi la cea mai mică ofensă pe care o primeşte.

Berbec

Berbecul e rău şi profitor, dar mai ales ar călca peste oricine pentru a obţine ce-şi doreşte. Dacă ţi-a lăsat impresia că tu ai un statut special şi nu te-ar dezamăgi niciodată, află că ascunde cele mai urâte intenţii. Se pune întodeauna pe primul loc, iar acţiunile lui rănesc de cele mai multe ori.

Rac

Nativul din Rac este foarte agresiv şi nu e nevoie de prea mult pentru a-şi arăta această latură a sa. Este atât de plin de el încât se simte frustrat la cea mai mică vorba în defavoarea lui, ceea ce înseamnă că va ataca fără să stea pe gânduri. Face rău prin simplul fapt că este într-o permanentă defensivă şi îi sabotează pe cei din jurul lui pentru a ieşi pe primul loc! Sunt imprevizibili şi fac orice pentru a câştiga.

Vărsător

Această zodie nu iartă şi nu uită, aşa că indiferent ce îi faci şi îl deranjează, te va elimina definitiv din viaţa lui după ce îţi aplică o corecţie. Nu este rău fără să aibă motive, însă odată trădat, acesta nu are limite şi face orice pentru a-şi recăpăta stima de sine. Nu te pune cu el şi nu îl călca pe coadă!

Leu

Acest nativ minte extrem de mult şi este rău cu cei din jur în mod voit. Nu îi pasă de sentimentele altora şi îi trădează fără să mai stea pe gânduri dacă la mijloc e o miză mare. Nu are mustrări de conştiinţă indiferent de gravitatea faptelor sale, important e să ajungă acolo unde şi-a dorit. Te minte în faţă cu nonţşalanţă şi nu îşi va recunoaşte niciodată greşelile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu