HOROSCOP: Aceste zodii au rămas în trecut - Trebuie să treacă peste

Mai devreme sau mai târziu, cu toții ne confruntăm cu   diverse probleme din toate categoriile! Unii trec prin dificultăți pe plan sentimental, alții prin probleme financiare și alții prin tot felul de chestiuni! Nu există o persoană care să nu fi avut vreodată probleme, deci nu este o nenorocire, ci dimpotrivă, cu cât mai multe necazuri vom avea, cu atât mai puternici vom învăța să fim!

BALANȚĂ

Tendința balanței de a rămâne blocată în trecut este bine cunoscută de toți cei interesați de zodii, însă nimeni nu știe de fapt că, persoana în cauză se autosabotează. Balanțelor le place foarte mult sentimentul de suferință , dar nu cea fizică – pentru că își iubesc trupul. Acestora le place suferința emoțională și adoră să se victimizeze! 

Horoscopul anului trecut le-a prezis nativilor balanță câteva probleme de sănătate, peste amintirea cărora nu au reușit să treacă! Fie că aceste probleme au fost urmate sau nu de complicații, au lăsat urme adânci în sufletele lor.

RAC

Nativul rac a rămas cu sufletul în trecut! Nu-și poate uita marea iubire!

Până în prezent, nativul rac încearcă să își ascundă sentimentele pe care i le poartă celei/celui care a fost cândva prima lui iubire! Dar ce face racul atunci când trecutul îl împinge spre viitor? –Suferă! Și nu doar că suferă, ci se îndreaptă spre o majoră dependență de fostul partener, scrie antena3.ro
 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu