HOROSCOP 9 octombrie 2019: Capricorn, e timpul să faceţi pace cu partenerul de cuplu

Embed:
BERBEC

Evitaţi aventurile neplanificate, plecările din oraș de ultim moment și orice fel de risc inutil. Spre seară, o discuție sinceră cu cineva din familie v-ar putea face să reveniţi asupra unui proiect important.

TAUR

Munca și activitățile casnice vă ocupă cea mai mare parte a timpului. Însă chiar și într-o zi atât de aglomerată, e loc pentru momente romantice. Partenerul de cuplu vă surprinde cu gesturi și cuvinte tandre, iar asta vă ridică moralul.

GEMENI

Azi doriţi să faceţi o faptă bună, aşa că donaţi niște bani, haine sau încălțăminte sau ajutaţi pe cineva în alt mod.

RAC

Entuziasmul zilei de azi vă face să realizaţi destul de multe lucruri într-un timp scurt. O să fiţi destul de eficient la locul de muncă şi veţi rezolva și niște treburi ce țin de casă.

LEU

Azi ar trebui să vă ocupaţi de lucruri ce țin de cămin, lucruri pe care le tot amânaţi. Partenerul de cuplu nu prea are chef, dar veți termina mai repede dacă vă implicați amândoi.

FECIOARA

O datorie care vi se va returna azi ar putea fi scuza perfectă pentru o sesiune de shopping neplanificată. Aveţi grijă doar să nu cheltuiţi prea mult, pentru a nu rămâne fără bani.

BALANŢĂ

Încercați să luaţi o hotărâre legată de viitorul vostru, dar, ca de obicei, e cel mai dificil lucru pe care trebuie să-l faceţi. Dacă nu știţi ce decizie să luaţi, sfătuiţi-vă cu cineva.

SCORPION

E timpul să îi oferiţi cuiva un răspuns clar. Pentru persoana care așteaptă este foarte importantă decizia voastră. E momentul să alegeţi o cale clară.

SĂGETĂTOR

Aveţi mare grijă de sănătate în această perioadă. Posibil să fiţi nevoiţi să mergeţi la o investigaţie sau să rezolvați nişte probleme de sănătate mai vechi.

CAPRICORN

Azi e timpul să faceţi pace cu partenerul de cuplu. Micile conflicte din ultima perioadă nu v-au ajutat deloc, ba chiar v-au obosit. Încercați să faceți mici compromisuri şi să vorbiți deschis.

VĂRSĂTOR

Azi aveţi o zi splendidă, marcată de niște vești bune din străinătate. S-ar putea să fie vorba de o deplasare peste hotare.

PEŞTI

Azi aveţi de rezolvat nişte chestiuni ce ţin de acte sau probleme legate de locuinţă. Totul va fi în regulă dacă daţi dovadă de tact şi calm.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu